![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Scoala isi permit toti ca e gratis (inca) in Romania. Ceea ce inseamna ca de-abia dupa 14 ani copiii pot fi luati la camp (pana la acea varsta mersul la scoala este obligatoriu). Nici eu nu sunt de acord cu mancarea chimizata din ziua de azi, Danonino si alte prostii pline de zahar. De haine cu nemiluita intr-adevar nu avem nevoie insa nici in zdrente de capatat nu poti umbla la nesfarsit. Lemne de foc iti trebuie - multi copii, multe camere de incalzit. Asta presupunand ca exista deja o casa! Eu nu promovez luxul si rasfatarea copilului pana la refuz, insa un minim de alimente/imbracaminte/educatie, tot trebuie sa ii asiguri. Inmulteste acest minim cu 10 si vei vedea la ce sume ajungi. Mie exemplul tau (societatea predominant agrara) imi aminteste de Pol Pot si de nebunia lui de-a transforma Cambogia intr-o tara 100% agrara. A mutat de la orase la sate toti oamenii si i-a pus la munca. I-a torturat, i-a abuzat cum nu se poate descrie in cuvinte, numai pentru a-si atinge idealul lui dement si anacronic. Se aproximeaza ca au murit in jur de 2 milioane de oameni in acest tur de forta de intoarcere la "origini"... Nu are rost sa negam ca lumea din anul 2011 s-a schimbat, e diferita de lumea in care au trait parintii / bunicii / stramosii nostri. Asta nu ne impiedica a prelua lucrurile bune lasate de mosii nostri pentru a le aplica in viata de zi cu zi. Insa asta nu inseamna sa aruncam la gunoi lucrurile "noi", rezultatele concrete ale progresului omenirii.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Contraceptia cauzeaza avort!!! | theosis3131 | Generalitati | 1 | 21.06.2009 22:40:37 |
|
|