Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.03.2011, 23:46:53
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Mereu apar teorii ale conspiratiei. Orice eveniment major/notabil contemporan are si o "poveste" ascunsa,deja ne-am obisnuit cu asta. Nu neg cu desavarsire afirmatiile insa nu vad la ce ne-ar folosi.
Se spune despre marii Sfinti Parinti ca au dobandit darul deosebirii duhurilor. Ei intelegeau cu precizie care este limita dintre bine si rau, dintre adevar si minciuna.

Probabilitatea ca noi sa traim inceputul vremurilor din urma este destul de mare. Nu spun asta din cauza cutremurului din Japonia, ci datorita profetiilor multor Sfinti si Cuviosi contemporani, datorita marturiei celui care a dezvoltat proiectul RFID, datorita faptului ca evreii s-au adunat deja in Israel, din cauza fenomenului de globalizare, din cauza otravirii mancarii la nivel mondial samd. Unde vreau sa ajung? Exact la versetele acestea din Noul Testament care spun asa:

Și vor fi cutremure mari și, pe alocurea, foamete și ciumă și spaime și semne mari din cer vor fi.[...]
Se vor scula hristoși mincinoși și prooroci mincinoși și
vor face semne și minuni, ca să ducă în rătăcire, de se poate, pe cei aleși.[...]
Iar venirea aceluia va fi prin lucrarea lui satan, însoțită de tot felul de puteri și de
semne și de minuni mincinoase,

Eu atat vreau sa va transmit: daca vreodata veti vedea "semne si minuni" pe cerul liber insotite de cutremure si eventual de sunete spectaculoase, sa va aduceti aminte de faptul ca exista tehnologia pentru a realiza practic toate aceste false minuni. Se pot proiecta imagini holografice de inalta calitate in atmosfera cu ajutorul satelitilor (cautati despre proiectul Blue Beam). Se pot induce artificial cutremure locale prin folosirea undelor electromagnetice de mare putere, concentrate prin reflexie pe ionosfera catre catre anumite locatii de pe Terra (cautati despre proiectul HAARP). Prin acelasi procedeu posturile de radio pe unde lungi emit la distante enorme; ca exemplu Radio Iasi se receptioneaza in Malaiezia. Mai mult, sunt aproape sigur ca exista tehnologii despre care noi doar banuim sau despre care credem ca sunt de origine extraterestra (de exemplu OZNurile), care vor avea influenta asupra credintei oamenilor la un moment dat.

Deci, in caz ca incepand cu o anumita zi, poate ca in decembrie la anul, poate ca mai devreme sau mai tarziu vom fi pusi in fata unor fapte concrete care ne vor incerca propria credinta, sa nu ne lasam inselati. Sa ne pastram mintea limpede, constiinta treaza si credinta vie, chiar daca lumea in general va lua-o razna din cauza asa-ziselor "semne si minuni". Sa-i intarim si pe ceilalti mai slabi, explicandu-le cat de cat "fenomenele" percepute in mod direct. Dar oamenilor le va fi greu sa nu creada ceea ce vad... In sfarsit, oricum toate acestea se vor intampla, din moment ce Insusi Hristos ne avertizeaza in privinta lor - aici nu am nici un dubiu! Nu stim cand, insa sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte...

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
imagini haioase ... LapetiteMoc Generalitati 34 22.10.2013 23:22:51
IMAGINI DI ROMA kekodu Stiri, actualitati, anunturi 8 19.10.2010 13:02:29
imagini cutremuratoare florisca Generalitati 50 15.10.2009 15:57:59
Ortodoxia în Japonia - prima parohie Ortodoxă românească din Japonia cristiboss56 Despre Biserica Ortodoxa in general 10 09.08.2009 00:47:49
Ortodoxia in Japonia Laurentiu Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 4 22.12.2008 22:06:02