![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Imbracati-va, dar, ca alesi ai lui Dumnezeu, sfinti si prea iubiti, cu milostivirile indurarii, cu bunatate, cu smerenie, cu blandete, cu indelunga-rabdare,
Ingaduindu-va unii pe altii si iertand unii altora, daca are cineva vreo plangere impotriva cuiva; dupa cum si Hristos v-a iertat voua, asa sa iertati si voi. Iar peste toate acestea, imbracati-va intru dragoste, care este legatura desavarsirii. (Coloseni 3:12-14) Dragostea sa fie nefatarnica. Urati raul, alipiti-va de bine. In iubire frateasca, unii pe altii iubiti-va; in cinste, unii altora dati-va intaietate. (Romani 12:9-10) |
|
|
||||
|
||||
|
Ioan 5, 24
Adevărat, adevărat zic vouă: Cel ce ascultă cuvântul Meu și crede în Cel ce M-a trimis are viață veșnică și la judecată nu va veni, ci s-a mutat de la moarte la viață.
|
|||
|
|||
|
„ Adu-Ți aminte însă de cuvântul pe care l-ai spus robului Tău Moise, când ai zis: "De veți păcătui, vă voi împrăștia printre popoare;
Iar când vă veți întoarce la Mine și veți păzi poruncile Mele și le veți împlini, atunci, de ați fi izgoniți chiar și la marginea cerului, și de acolo vă voi aduna și vă voi aduce la locul pe care l-am ales, ca să-Mi pun numele Meu acolo.” ( Rugaciunea lui Neemia; cap.1 ) |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Pasaje eliminate din Prohodul Domnului | getaballa | Generalitati | 28 | 29.09.2012 15:20:00 |
| Ce invataturi v-au impresionat mai mult ? | radugherasim | Din Noul Testament | 55 | 02.12.2010 02:10:20 |
| Contradictii Biblice | julline | Generalitati | 99 | 09.07.2010 00:24:23 |
| versete.ro | tracer | Resurse ortodoxe on-line | 1 | 27.06.2008 00:10:10 |
| Poliția globală a gândirii decretează pasaje ale | Iustin32 | Generalitati | 3 | 22.05.2008 21:11:27 |
|
|