![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Imi pare rau. Altcineva pomenea de preotii din OD. Dar mi-a venit in gandul acela atunci si am scris aici. Te rog sa ma ierti, daca te-ai simtit atacata, dar eu nu m-am revoltat. Am spus doar lucrurile asa cum sunt inauntrul OD.
|
|
|||
|
|||
![]()
Din ce am citit o parte din Oastea Domnului a luat-o spre neoprotestantism. Probabil ceilalti au ramas ortodocsi, nu stiu exact.
|
|
||||
|
||||
![]()
Si ce anume are muzica lor?
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru ca nu toti preotii accepta lucrul acesta. Iar ca sa-mi raspund si la nelamurirea ta cu privire la "casele de adunare" din moment ce in vremea comunismului era interzisa, unde era sa se faca adunarile? Asa s-au facut prin casele membrilor, iar pana la urma au construit o casa comuna, unde sa se tina adunarile. Tie iti ajunge Bisrica? Esti 100% multumita de viata ta si esti impacata cu timpul pe care-l acorzi lui Dumnezeu? :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
La toate intrebarile cate un DA!:-) Cand simt nevoia de mai mult, merg mai des la biserica sau caut sa stau de vorba cu mari duhovnici.De exemplu,cand imi era dor de Dumnezeu peste masura,dadeam o fuga la Sambata la parintele Teofil. In rest, caut in fiecare moment indiferent de activitatea mea, sa raman in comuniune cu Dumnezeu.Rugaciunea inimii contribuie la aceasta stare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca prin asta afirmi fin ca ostatii tradeaza Biserica Ortodoxa.. mi-am irosit timpul degeaba, nu ai inteles nimic din ce este Oastea. Nu are rost sa irosesc margaritarele..
"Dacă ai dreptate, gîndește-te că Dumnezeu nu ne-a mântuit prin dreptate. Ne-a mântuit prin dragoste..." (Traian Dorz) "Domnul sa-ti fie desfatarea si El iti va da tot ce-ti doreste inima. Incredinteaza-ti soarta in mana Domnului, increde-te in El si El va lucra!" (Ps.37, 4-5) "Cu fața strălucită de Chipul Tău Divin, Îmi voi pleca genunchii, spre Tine-așa să vin și din genunchi veșmîntul și talpa să-Ți sărut spunîndu-Ți ce dator sunt de tot ce mi-ai făcut." (Traian Dorz) |
|
|||
|
|||
![]()
Asa e,pastreaza-le pentru tine.:-)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parintele Cleopa raspunde: Nu este bun, fratele meu. Căci sfintele și dumnezeieștile canoane nu dau voie mireanului și nici chiar preotului să predice în public, fără de porunca episcopului locului. În dreptul canonic al Bisericii de Răsărit se scrie așa: „Cu împuternicirea episcopului, și preoții pot să predice în biserică, dar episcopul le poate lua acest drept, când nu va fi convins sau va avea o îndoială asupra curăției credinței lor”. Și iarăși zice: „Fără de împuternicirea episcopului, nimeni nu poate predica în biserică”. Plus de asta, in OD toti predica,pe rand.Chiar si femeile.. Asa ca..va dau din nou dreptate :nu va mai imprastiati "margaritarele" pe aici.. Last edited by Melissa; 20.03.2011 at 22:01:12. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oastea Domnului | pacatoasa | Generalitati | 48 | 17.09.2015 12:14:56 |
Oastea Domnului | BenHur | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 23 | 18.02.2011 21:07:12 |
Oastea Domnului | Giorgina | Alte Religii | 38 | 28.06.2010 23:48:35 |
Oastea Domnului | juana302 | Generalitati | 4 | 23.07.2008 15:16:43 |
Oastea Domnului | paraschevaiasi | Generalitati | 2 | 22.02.2007 23:03:48 |
|