![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cantareste greu si amenintarea Europei in afara de rezervele de petrol.
|
|
||||
|
||||
![]()
Tu ce ai face in locul lor? Sincer.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu de ce s-a simtit Sarkozy amenintat de Libia, ca pana mai acum ceva timp era prieten bun cu Gaddafi. Peste napte s-au schimbat lucrurile.
|
|
|||
|
|||
![]()
ROMANIA INTRA IN RAZBOI, a declarat Basescu in urma cu putin timp.
Fregata Regele Ferdinand, la bord cu 205 militari si 2 ofiteri de stat major, va pleca in Marea Mediterana pentru a participa la verificarea sigurantei zonei ,dupa instaurarea embargoului in Libia. Guvernul Romaniei va trebui sa aloce 4,5 miloane euro acestei operatiuni,pentru a onora obligatiile NATO pe care le are. Last edited by Melissa; 22.03.2011 at 21:33:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Cei care au fost in Libia ,ma refer la romanii care au lucrat acolo spun ca nu exista vre-un sentiment anti Gaddafi sau cel putin nu era pana la inceputul razboiului.Populatia traia bine si nu prea aveau de ce sa se planga,poate din cauza embargoului impus in urma asocierii regimului cu terorismul international.Personal cred ca este vorba de o revolutie islamica pentru ca fundamentalistii erau sigur deranjati de regimul militar care le ingradea punerea in practica a "ideilor" Wahabiste...
|
|
|||
|
|||
![]()
Azi sunt foarte suparat.Mi-au furat toate uneltele (sapa,harlet,coasa,grebla etc) de la un teren pe care l-am ingradit la marginea orasului.Prima data am scos flacari pe nas.Am amenintat ca ma duc la preot sa citeasca ceva sa vina hotul cu toate inapoi -ca auzisem de tehnica asta pe undeva.Incet m-am calmat da tot mai arunc amenintari asa,pentru viitor,poate nu-mi mai fura si altceva daca aude cine trebuie...Diferenta e ca libienii chiar vor ataca Europa nu doar ameninta.
|
|
||||
|
||||
![]()
N-o sa aiba spor cu ele , de asta sa fi sigur ! Citeste Acatistul Sfantului Mina !+
|
|||
|
|||
![]() Citat:
bani...luati de la gura saracului... |
|
|||
|
|||
![]()
Bineinteles !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trimite formal o barcuta, vechitura second hand luata de la englezi care au clasificat-o ca fier vechi, sa se plimbe pe acolo. Omul asta chiar nu mai judeca deloc daca chiar a folosit cuvintele alea. Sau probabil vrea sa mai dea un subiect de barfa pentru romanul OTV ca sa nu vada ultimele scumpiri. Razboiul poate fi mai grav decat foamea, nu? La fel si zvonurile periodice despre cutremure, niscai certuri prin parlament, cativa arestati formal, etc. Apropo, in Japonia cat/ce a trimis? Pun pariu ca nici a 10 parte. http://www.jurnalul.ro/stiri/observa...sti-10576.html Last edited by AlinB; 23.03.2011 at 12:46:42. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
mai este crima un pacat in urmatoarele situatii? | victortiti89 | Generalitati | 1 | 06.06.2011 08:23:39 |
Ce parere aveti de tinerii care fac urmatoarele.... | victortiti89 | Generalitati | 26 | 03.06.2011 00:53:32 |
Cuviosul Paisie Aghioritul: Ortodocsii se vor ciocni cu cei din NATO | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 8 | 25.03.2010 11:38:29 |
Ce parere aveti de amplasarea scutului anti-racheta a NATO in Romania? | mihailt | Generalitati | 26 | 08.02.2010 11:13:25 |
|