![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cand omul stie, constiinta incepe sa lucreze. Nu te intrista, asa incepem.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma rog, lor nu le-o folosi mereu, dar poate ne folosim noi de ea, uneori. |
|
|||
|
|||
![]()
Cand uitam de Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Lavinia, nu crezi ca Invatatura Domnului e o teorie buna?
Si nu tocmai din acest motiv avem incredere si in practica? Si nu arata practica (vezi de pilda marturiile sfintilor si ale Bisericii in general) tocmai acest lucru: ca teoria a fost si este buna? Sunt mirat ca mai sunt dubii in sensul asta, sau poate nu am inteles eu ce ai vrut sa spui, iarta-ma daca am priceput altceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, m-ai inteles gresit.Am vrut sa spun ca 'suntem' in 'lume'..cand numai la cele lumesti ne este gandul, si zicem, si spunem, si facem..uitand de Dumnezeu.Cand totul se prezinta in fatza noastra..intr-o 'singura dimensiune'.... |
|
|||
|
|||
![]()
Suntem in lume cand nu ne aflam in Hristos, cand uitam ca, de fapt, in El traim, in El ne miscam si suntem.
In lume sunt cand aceasta imi e mai apropitata inimii decat Dumnezeu. Sau cand lumea mi se face dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Putine cuvinte pot spune mult. Astfel crestinul tine votul celor patru puritati: -mintea pura -trupul pur -vorbirea pura (inima curata) -ambientul pur |
|
|||
|
|||
![]()
Excelent spus!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De la lume adunate, si-napoi la lume date... | ucenic | Generalitati | 27 | 28.06.2012 22:50:26 |
suntem datori cu ascultarea fata de un duhovnic, cand acesta nu implineste canoanele? | clujeanul33 | Generalitati | 100 | 29.04.2012 21:21:15 |
Despre rugaciune atunci cand nu suntem acasa | justine | Rugaciuni | 5 | 04.08.2010 22:11:36 |
Rugaciunile cand suntem obositi | justine | Rugaciuni | 1 | 05.07.2010 22:37:10 |
Cine suntem? Ne ducem in lume si cautam tot "al nostru si ai nostri"? | sophia | Generalitati | 40 | 03.05.2010 22:06:45 |
|