![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am citit interviul de mai sus și m-am bucurat de harul care simt că se revarsă prin cuvintele Părintelui. Dumnezeu să ne mîntuiască pentru rugăciunile Sfîntului Paisie de la Sihla și ale tuturor celor bineplăcuți Lui, în frunte cu Născătoarea de Dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiu exact de unde s-o cumpar, am vazut-o acum cateva saptamani. Are si un pret mic, sub 10 lei. |
|
||||
|
||||
![]()
Dacă nu o găsesc, apelez la tine să mi-o trimiți prin poștă. Vei primi adresa pe privat cînd va fi momentul.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Acatistul Cuviosului Părintelui nostru Paisie Aghioritul | andreuza | Mari Duhovnici si predicile lor | 29 | 09.01.2018 15:10:58 |
Fericirile Părintelui Paisie Aghioritul | geo.nektarios | Mari Duhovnici si predicile lor | 14 | 22.03.2014 16:44:59 |
Cultura Duhului - cuvant la lansarea cartii al Parintelui Rafail | salmo | Generalitati | 1 | 24.10.2008 13:39:16 |
Cuvant la calugarire al Parintelui Rafail (partea I) | salmo | Generalitati | 1 | 24.10.2008 13:32:24 |
|