![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca ajungi sa spui ca tu esti ca Hristos si celalalt e ca Iuda deja esti in inselare. Nu poti fi fara greseala om fiind! Iar daca vrei sa spui ca-i urmezi lui Hristos si vrei sa fi ca el atunci fi pana la capat: iubeste persoana cealalta si atunci cand iti face rau, atunci cand greseste, atunci cand nu vrea sa fie langa tine!
|
|||
|
|||
![]()
Aici nu-i vorba de vina ci de acceptare.Hristos isi urmeaza in acest fel calea si Iuda este de fapt un fel de unealta.E tot ceva "in doi".Stii ca este si vorba aia dupa mine foarte adevarata "nu-ti pot face rau decat cei carora le lasi tu aceasta putere".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
=credinta-nadejde-dragoste , iar cea mai importanta e dragostea , precum si Apostolul Pavel a spus !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si sigur ca trebuie sa iertam greselile foarte vinovate,si facute din rautate pura,ale aproapelui nostru de cuplu ,ca sa zicem asa ! dar a-l ierta inseamna si a-l reprimi inapoi,ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat ??? |
|
|||
|
|||
![]()
Daca ai structura, combati ispitele....multumesc lui Dumnezeu, ca m-a schimbat...,oricate toale si-ar pune fetele, tot nu mai ma vrajesc....cred ca am structura buna....de fapt, nu prea mai imi place nimic lumesc....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca tot ai adus vorba, e bine sa nu te mandresti cu "structura ta" si sa nu fii sigur pe puterile tale..Ca maine poti intalni o fata imbracata in trening larg care te poate inrobi cu ceva mai special decat "toalele"...cu zambetul ! Last edited by Melissa; 24.03.2011 at 11:47:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai structura? Woow....Si daca ma gandesc asa...mai profund te intreb : asa usor te vrajeau, cu toalele? Eu credeam ca sufletul e cel cautat...Iar daca "lumescul" nu te mai atrage , manastirile te asteapta, cu drag!
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, merci....poate la batranete...imi place sa muncesc...poate la un azil...daca mai traiesc...desi mi-ar fi placut o familie, ce-i drept cu o persoana din alta tara, poate nordica, germanica....nu stiu, am devenit mia altfel.....si te intristezi cand vezi....ca totul e intr-o directie gresita...dar Dumnezeu ne calauzeste pe fiecare...Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Barbatul, capul femeii? | Traditie | Nunta | 426 | 07.11.2011 19:45:03 |
Ispitele postului | heaven | Postul | 17 | 11.03.2011 10:46:50 |
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( | BogdanF2 | Generalitati | 41 | 10.10.2010 22:43:21 |
Ispitele dupa spovedanie | Elena78 | Pocainta | 8 | 29.10.2009 17:40:59 |
|