![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Urat , foarte urat din partea ta !
|
|||
|
|||
![]()
"Iarta-ma ca intervin off-topic, dar chiar asa sa afirmi ce zodie esti pe un site crestin ortodox mi se pare cam....ciudat, nu crezi?
Poate la cele matrimoniale unde trebuie sa te lauzi cu zodia ca sa-ti gasesti un partener pe masura!!!!!!!! Eu una zic sa-ti reconciliezi putin unde si ce afirmatii faci pentru binele tau propriu si sa nu dai motiv de sminteala si altora! " (Crestin_Simona)" Frumos, foarte frumos! ce vrei sa fac daca nu stiu unde sa incadrez mesajul ei "in mesaj crestin " sau "mesaj cretin" asa ca am inteles exact ce trebuia Last edited by ladyanda; 25.03.2011 at 22:50:41. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De asemenea,foarte important este si respectectul si bunele maniere cu care scriem in acest spatiu virtual-in special pt ca nu este un forum oarecare,trebuie sa fim atenti in a nu-i jigni pe alti participanti,de a nu vb cu ironie,sarcasm sau a crea in vreun fel suparari altor membri!Nu-i treaba usoara... Nu trebuie sa replici taios cu ironie la un sfat care ti-a fost dat cu bunavointa,ca fapt divers nu numai religia ortodoxa interzice crezul in horoscop si in general in toate metodele de divinatie(ghicire a viitorului). Poti sa intrebi un preot despre asta!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Trist ! | Darkanian | Pocainta | 16 | 09.12.2010 22:30:24 |
Trist | tot.eu | Generalitati | 5 | 18.08.2009 13:18:26 |
Cum s-a modificat textul Sfintei Liturghii la catedrala patriahala;Trist dar adevarat | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 41 | 06.01.2009 22:10:13 |
trist | dorinel78 | Generalitati | 12 | 02.11.2007 20:49:36 |
|