Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.03.2011, 21:40:29
ladyanda ladyanda is offline
Banned

Data înregistrării: 18.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona Vezi mesajul
Iarta-ma ca intervin off-topic, dar chiar asa sa afirmi ce zodie esti pe un site crestin ortodox mi se pare cam....ciudat, nu crezi?
Poate la cele matrimoniale unde trebuie sa te lauzi cu zodia ca sa-ti gasesti un partener pe masura!!!!!!!!
Eu una zic sa-ti reconciliezi putin unde si ce afirmatii faci pentru binele tau propriu si sa nu dai motiv de sminteala si altora!
Am inteles interventia si mesajul tau Cre(s)tin ...noapte buna
Vechi 25.03.2011, 21:48:04
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Admin !

Citat:
În prealabil postat de ladyanda Vezi mesajul
Am inteles interventia si mesajul tau Cre(s)tin ...noapte buna
Urat , foarte urat din partea ta !
Vechi 25.03.2011, 22:36:34
ladyanda ladyanda is offline
Banned

Data înregistrării: 18.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Urat , foarte urat din partea ta !
"Iarta-ma ca intervin off-topic, dar chiar asa sa afirmi ce zodie esti pe un site crestin ortodox mi se pare cam....ciudat, nu crezi?
Poate la cele matrimoniale unde trebuie sa te lauzi cu zodia ca sa-ti gasesti un partener pe masura!!!!!!!!
Eu una zic sa-ti reconciliezi putin unde si ce afirmatii faci pentru binele tau propriu si sa nu dai motiv de sminteala si altora! " (Crestin_Simona)"

Frumos, foarte frumos!

ce vrei sa fac daca nu stiu unde sa incadrez mesajul ei "in mesaj crestin " sau "mesaj cretin" asa ca am inteles exact ce trebuia

Last edited by ladyanda; 25.03.2011 at 22:50:41.
Vechi 25.03.2011, 23:15:53
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ladyanda Vezi mesajul
"Iarta-ma ca intervin off-topic, dar chiar asa sa afirmi ce zodie esti pe un site crestin ortodox mi se pare cam....ciudat, nu crezi?
Eu una zic sa-ti reconciliezi putin unde si ce afirmatii faci pentru binele tau propriu si sa nu dai motiv de sminteala si altora! " (Crestin_Simona)"

Frumos, foarte frumos!

ce vrei sa fac daca nu stiu unde sa incadrez mesajul ei "in mesaj crestin " sau "mesaj cretin" asa ca am inteles exact ce trebuia
Domnisoara Anda,nu este un mesaj CRETIN ci un sfat de sorginte ortodoxa;in plus daca nu ai observat pana acum,esti pe un site CRESTIN ORTODOX de practicanti,infiintat in ideea de a gasi aici sfaturi de spiritualitate,interpretari ale Bibliei,semnificatia unor procesiuni religioase,rugaciuni si in general tot ceea ce tine de practicarea acestei religii stravechi.
De asemenea,foarte important este si respectectul si bunele maniere cu care scriem in acest spatiu virtual-in special pt ca nu este un forum oarecare,trebuie sa fim atenti in a nu-i jigni pe alti participanti,de a nu vb cu ironie,sarcasm sau a crea in vreun fel suparari altor membri!Nu-i treaba usoara...

Nu trebuie sa replici taios cu ironie la un sfat care ti-a fost dat cu bunavointa,ca fapt divers nu numai religia ortodoxa interzice crezul in horoscop si in general in toate metodele de divinatie(ghicire a viitorului).
Poti sa intrebi un preot despre asta!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Trist ! Darkanian Pocainta 16 09.12.2010 22:30:24
Trist tot.eu Generalitati 5 18.08.2009 13:18:26
Cum s-a modificat textul Sfintei Liturghii la catedrala patriahala;Trist dar adevarat mihailt Biserica Ortodoxa Romana 41 06.01.2009 22:10:13
trist dorinel78 Generalitati 12 02.11.2007 20:49:36