![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu uita de speranță, ca virtute teologică. Noi nu știm, nu avem nici o certitudine, însă credem și sperăm. Dumnezeu e Cel care înmulțește talanții. Noi doar trebuie să vrem asta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si ai intrebat "cu aceia ce va fi?". |
|
||||
|
||||
![]()
...cheltuit în sensul de risipit, dat pe nimic, pierdut.
|
|||
|
|||
![]()
Legat de pilda talantilor, este interesant faptul ca in vechime printr-un talant nu se intelegea un simplu ban lipsit de valoare (asa cum credem astazi), ci o unitate monetara echivalenta a 49 kg de aur.
Nu avem scuza plangandu-ne ca Dumnezeu ne-a dat unora mai putin iar altora mai mult. "Putinul" daruit de Dumnezeu este in realitate o adevarata "avere". |
|
||||
|
||||
![]()
La parintele Boca, acela cu un singur talant ingropat e cel care primeste Taina Botezului, dar nu lucreaza cu ea.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daruri si talanti | NECTARIE | Generalitati | 1 | 27.01.2011 00:23:02 |
|