eu am avut multe dezamagiri in viata sentimentala pana a il intalni pe sotul meu. si eu simteam ca sunt alte fete mai frumoase, ca eu nu sunt cine stie ce, ca nu se uita nimeni la mine din cauza aspectului fizic. si sotul meu chiar arata bine :P (cateodata mi-e frica sa nu mi-l ia careva de sub nas :P :D ), deci poate e valabil si ca barbatii frumosi isi iau sotii urate si ca femeile frumoase isi iau soti urati. oricum asta cu aspectul fizic conteaza cel mai putin. conteaza intelegerea dintre cei 2. si degeaba esti frumos pe dinafara daca inauntru esti uratenia lumii.
de fiecare data am ajuns la concluzia ca numai Dumnezeu stie ce e mai bun pentru noi si cand e momentul potrivit pentru toate. Calea si Voia lui Dumnezeu este cea mai buna si cea mai potrivita, chiar daca de foarte multe ori nu este in concordanta cu ceea ce vrem noi. Fii SIGUR ca Dumnezeu randuieste lucrurile foarte bine pentru noi, chiar daca noua pe moment ni se pare ca toate ne ies pe dos. daca nu este sa se intample o chestie, sau chiar se intampla ceva mai putin bun stie Dumnezeu de ce. ceea ce ni se pare noua ghinion poate se va transforma in noroc si invers. o suferinta care noua ni se pare mare, cine stie de ce tragedie ne poate feri.
lasa-te purtat in grija Lui, pentru ca cu siguranta nu vei avea de pierdut. mai mult avem de pierdut cand ne luam viata in propriile maini fara un pic de incredere in Dumnezeu. trebuie doar sa accepti ca Dumnezeu sa decida pentru tine, sa te lasi in grija Lui.
si nu uita "ce e al tau, e pus deoparte". roaga-te mult ca Dumnezeu sa iti dea un semn despre ceea ce ai de facut, sau sa iti scoata in cale o persoana cu care sa iti petreci tot restul vietii.
PS: eu inainte de nunta ma rugam, Doamne daca nu e el cel cu care imi voi petrece tot restul vietii, fa sa intervina ceva si sa nu ma mai casatoresc cu el. si nunta a mers ca pe roate. acum, sa dea Domnul sa fie totul bine pana la sfarsitul vietii noastre si sa imbatranim impreuna.
PS 2 : LA MULTI ANI !!!! si multa sanatate !!!!
|