![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Serios...ai "filozofat" atat pe textele mele absolut INOCENTE(si nu e intaia data) incat era evident ca este un atac vadit....DACA voiai realmente cu gand bun sa imi sugerezi ceva , o faceai in PRIVAT..Pb este ca cu mine nu iti merge...te-am "dibuit" demult...Pace tie ! ps. Crede-ma...n-as vrea sa seman cu tine vreodata! ![]() Last edited by calator prin ploaie; 08.03.2011 at 13:40:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar intervențiile mele pe topicul 'tău' o să continue atât timp cât răspândești idei pe care le consider greșite și smintitoare. Și nu sunt atacuri, asta e mania persecuției de care suferi, sunt păreri contrare. Continuă să nu te smerești și o să-ți dai tot mai mult arama pe față.
|
|||
|
|||
![]()
Pe lângă cele spuse mai înainte de mine, un creștin trebuie să știe că nu poate face toate cele de folos pentru sine și pentru aproapele fără ajutor de la Dumnezeu... și chiar calea către mântuire este cu anevoie de parcurs fără sprijin divin. Ce este cu neputință la om este cu putință la Dumnezeu. Doamne ajută!
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Traditie1;346078]Nu vroiam să-ți sugerez ție ceva fiindcă te consider irecuperabilă. Vroiam să atrag celorlalți atenția că sunt manipulați. Prin lingușeli, minciuni, încerci să-ți aduni o ceată de admiratori și suporteri naivi. Pe alții i-ai păcălit, dar cu mine, cum zici tu, nu-ți merge.
Iar intervențiile mele pe topicul 'tău' o să continue atât timp cât răspândești idei pe care le consider greșite și smintitoare. Și nu sunt atacuri, asta e mania persecuției de care suferi, sunt păreri contrare. Continuă să nu te smerești și o să-ți dai tot mai mult arama pe față.[/QUOTE Draga NE crestine....ma lasa absolut RECE toata rautatea ta vizibila de la inceputuri..Asta esti, atata poti...E chestia cu talantii..Nu-i ai se pare destui...Iar smerenia nu consta in limitare, mai ales intr-un loc unde sta scris CLAR , ca se pot posta subiecte ce n-au legatura cu religia , desi tot ce postez este din IUBIRE de aproape...si implicit de Dumnezeu ! Pentru mine nu esti decat un oarecare anonim, plin de neputinte si trufie...Sa ai un post plin de ce trebuie ca de judecati aiurite te reversi ! Pace tie ! ps. sa inteleg ca sensibilul si frumosul din iubire de Hristos este arama? atunci chiar ma BUCUR ! ![]() Last edited by calator prin ploaie; 09.03.2011 at 09:52:44. |
|
||||
|
||||
![]()
"Ia-ți aminte, o, omule cel ce cu Sfântul Botez te-ai luminat și însemnat, iar cu lucrurile tale moartea cea veșnică îți gătești ție în iad. Cu numele creștin - iar cu lucrurile păgân ești. Înger cu numirea, drac cu viața, om cu chipul, fiară cumplită cu năravul, însuflețit împreună și fără de suflet negrijindu-te de mântuirea sufletului tău. Nume ai ca un viu, dar mort ești. Deci cruță-ți sufletul tău, cruță și numele creștinesc, ca să nu se hulească pentru tine numele Domnului Nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, ci te îndreptează prin pocăință și te arată prin lucruri bune că ești viu și adevărat creștin, ca după numele tău să-ți fie și viața ta." (citare, Hronograf_1837)
|
||||
|
||||
![]()
-vorbă de duh, care am întâlnit-o din întâmplare, și care am găsit-o potrivită pentru acest topic, n-am făcut-o cu nici o intenție, dacă vi se pare că am intervenit în conflictul vostru îmi cer scuze anticipat
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stai linistit.....eu una sunt inocenta in acest aparent "razbel" pt stiu ca sunt fara vina, deci nu m-a deranjat nimic din ce ai scris....In plus este bine ca ai facut-o pt cine are urechi de auzit, ochi de vazut si minte de inteles....Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
un crestin ar trebui sa fie altruist si disponibil cu aproapele,tolerant si zimbitor.sa respecte pe cei din jur,sa-si faca comoara in cer nu pe pamint(unde-i inima ta acolo e si comoara).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca un crestin trebuie sa ia seama la primele cuvinte rostite de Mantuitorul dupa Invierea Sa catre Mironosite: "Bucurati-va!" si "Nu va temeti!".
Crestinul trebuie sa fie un om al bucuriei duhovnicesti, precum si un om ce nu cunoaste frica de cele ale lumii. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum ar trebui sa fie preoteasa? | urzicuta | Generalitati | 25 | 02.09.2014 14:11:44 |
Cum ar trebui sa fie o preoteasa model a sec. XXI | v_oana2006 | Preotul | 40 | 21.02.2014 20:56:31 |
CUM AR TREBUI SA MOARA UN OM ! | mara2008 | Generalitati | 43 | 14.08.2011 20:26:24 |
Cum si unde ar trebui sa-si petreaca un crestin cumpana dintre ani ? | L.sorin | Generalitati | 78 | 25.01.2009 14:38:01 |
Ce-ar trebui sa fac? | silverstar | Generalitati | 23 | 19.11.2008 11:43:05 |
|