Nu te ingrijora ,Dumnezeu are grija de fiecare.Fiind adolescent nu pot sa-ti dau cine stie ce sfaturi dar eu il folosesc pe vecinul meu ca model.Eu il cunosc de cand avea 19-20 de ani presupun , eram mai mic.Niciodata nu l-am auzit sa viziteze cluburile sa hoinareasca seara in gasti de baieti sau alte surse in care iti poti gasi o prietena.A asteptat sa-i dea Dumnezeu.Acum la 28 de ani sa casatorit cu o sotie frumoasa de aceeasi varsta foarte credinciosi amandoi si au o fetitza sanatoata si frumoasa foc.OPrin rabdarea lui, Dumnezeu a avut grija sa-i ofere ceva special.E fericit si nu a avut nimic de pierdut.Cu rabdare ,Dumnezeu va avea grija de tine.In ceea ce ma priveste ,am 17 ani, si spre uimirea mea,m-am ferit mereu de relatiile intime cu prietenele mele multumindu-l pe Dumnezeu si asigurandu-mi viitorul.In prezent daca vreau sa-mi fac o prietena o studiez ceva timp apoi si incerc sa gasesc o fata cu aceleasi conceptii ca ale mele pentru a ma feri de desfranare.Sper ca te-am ajutat putin .Dumnezeu sa te ajute Sandu!
|