![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca tot veni vorba de vise vin si eu cu o intrebare...si imi cer scuze Bohnen daca fac offtopic:De ce noi nu avem voie sa credem in vise dar totusi Dumnezeu trimitea mesaje sfintilor prin vise?Totusi si mie mi se pare absurd sa visez o fata iar a doua zi caut pe net talmacirea viselor ca am visat o fata.Dar e cu totul altceva cand ti se arata un vis la un eveniment cum ar fi cel mentionat aici...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu avem discernamantul lor, pentru a distinge un mesaj de la Dumnezeu de alte mesaje (din jocurile inconstientului, din ambient - cand dormi reactionezi la anumiti stimuli senzoriali, precum si de la vrajmasii din vazduhuri). Cand vom ajunge la masura sfinteniei (Doamne ajuta!), atunci vom sti si vom talmaci vise asa cum se cuvine. Deocamdata e mai prudent, deci mai intelept si realist, sa ne vedem de alte treburi - cele pe masura puterilor noastre. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaciune pt un semn | calatorul | Rugaciuni | 9 | 29.12.2012 15:11:02 |
Ramanerea in ganduri negative: semn al necredintei | Va_iubesc | Generalitati | 10 | 25.09.2009 19:06:32 |
Cum recunoastem un semn divin? | Dan.22 | Generalitati | 5 | 08.01.2009 22:56:10 |
simpla coincidenta sau e un semn? | darinia | Intamplari adevarate | 14 | 31.08.2008 07:39:49 |
Un nou semn divin: Icoana Maicii Domnului | Laurentiu | Generalitati | 18 | 11.06.2008 20:50:22 |
|