![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Quo vadis?
|
||||
|
||||
![]()
Tadeusz Dolega Mostowicz - Vraciul
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Marturisirea unui crestin. Parintele Marcu de la Sihastria . Pe aceasta n-o s-o uiti !
|
|
||||
|
||||
![]()
Dintr-un secol de viata- Cella Delavrancea
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
,,Hristos rastignit din nou" (Nikos Kazantzakis)
|
|
|||
|
|||
![]()
Choke - Chuck Palahniuk.
|
|
||||
|
||||
![]()
Imi amintesc cu multa placere de perioada in care, pentru a-mi alina sufletul de necazul primit din lume, citeam proloagele- si cand vedeam cat de multe au rabdat sfintii,pana la pierderea vietii pamantesti, suferinta mea devenea usoara, lectura imi ere balsam pe suflet. Toate cartile care au lumina din lumina lui Dumnezeu sunt frumoase.
|
||||
|
||||
![]()
Am citit-o si eu acum vreo o luna. Emotionanta carte. :)
|
|||
|
|||
![]()
Ingeri Rebeli, Secretele Varstelor de aur, Mantuirea de dupa Cumplita Ratacire - toate scrise de Pavel Corut.
Cred ca aceste carti m-au ajutat cel mai mult pana acum. |
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca ai citit totul din literatura romana, de aceea ai trecut la carti ce apartin marilor scriitori din literatura universala. Eu am fost impresionat de o carte scrisa de un autor fara un renume oarecare:,,Pentru glia stramoseasca" de Iulius Payer; este o carte mica si usor de citit care prezinta pataniile unui tanar In timpul celui de-al-II-lea razboi mondial. Daca Iti va cadea-n mana vreodata citeste-o! N-ai sa regreti.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citatul din Biblie care v-a marcat viata | florina_drossu | Despre Sfanta Scriptura | 51 | 24.04.2014 20:33:38 |
Amintiri din copilarie. Ce fel de roade ati vazut la alti crestini care v-au placut | spre_rasarit | Generalitati | 12 | 24.09.2011 10:07:25 |
Documentare care ne-au placut | NeInocentiu | Generalitati | 3 | 10.09.2011 11:01:06 |
ce nume v-ar fi placut sa aveti? | podolski_2 | Generalitati | 92 | 12.08.2010 22:09:07 |
Carte | aureliapopescu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 03.11.2009 10:39:49 |
|