![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
In niciun caz. Iar cei care inteleg ca aceasta este chemarea spre manastire, o spun fara retinere ca vor deveni niste monahi improvizati.
|
|
||||
|
||||
![]()
din pacate sunt multi astfel de "monahi".
|
|
||||
|
||||
![]()
Hai , sa fim corecti in afirmatii ! Nu avem cum sa stim cati sunt "rai"sau "buni" in asta lume ! A spune ca sunt multi "rai" intr un loc sau altul , e o afirmatie neavenita , fara fundament , o afirmatie venita din dorinta de a improsca doar cu noroi . Dumnezeu este singurul ce stie cati sunt buni sau mai putin buni ! "Clasamentul" final de El va fi alcatuit ! Noi doar participam la niste simple pariuri trecatoare !
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Frumoasa prin elocventa descrierii starii de pacatosenie, ca sa zic asa, absolute. As reaminti doar ca toti suntem pacatosi (cata vreme suntem in trup si nu am atins masura sfinteniei), asa incat imi pare ca ar fi vorba mai putin despre pacatos cit despre perioadele de cadere. Din care tot Bunul Dumnezeu ne scoate, Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh! |
|
|||
|
|||
![]()
despre kick-boxing ... si eu sunt de accord ... adica daca cineva vrea sa practice sportul asta pentru autoaparare, eu zic ca e fff bine. eventual poti sa faci armata. mie mi-ar placea , bineinteles, in functie si de dorintele lor, sa imi dau copiii la sport de asta si fata si baiatul. mai ales fata. la cate grozavii se intampla in lumea asta, nu strica sa stii sa te aperi putin.
acum pe de alta parte, conteaza foarte mult si increderea in Dumnezeu, ca te apara de rele. doar ce e mai mare? puterea lui Dumnezeu si increderea in El ca ma va apara sau un lucru rau ce mi s-ar putea intampla? oricum tot nu strica sa stii putina bataie, macar sa poti apara pe cineva care se afla in pericol. eu de ex in varianta aia in care vezi pe cineva in pericol, nici nu m-as oferi , nu cred ca m-as baga, ca eu is tare fricoasa, dar nici nu as intoarce capul. cu siguranta as suna la politie si as avertiza oamenii de pe strada. daca sunt. ideea cu Ascor este foarte buna. sunt foarte multe persoane care si-au intalnit jumatatea acolo. stiu ca se duc fete cuminti, cu frica de Dumnezeu, poate fara prea multe pretentii si toti de acolo sunt educati mult mai mult in spiritul crestin ortodox decat cei din afara. bine, asta nu inseamna ca trebuie sa te duci la ascor doar ca sa iti gasesti jumatatea. te duci ca sa iti faci un cerc de prieteni, sa afli mai multe despre Dumnezeu, sa Il gasesti, vei gasi linistea si pacea sufleteasca de care cu totii avem nevoie si apoi poate, daca da Dumnezeu, iti vei gasi si jumatatatea. si inca o data : nu uita : ce e al tau e pus deoparte !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru prietenul nostru ...
Ce-i al tau e pus deoparte ... Unele lucruri pica ''din cer'' nu le gasesti tu, oricat te-ai chinui. Dragostea care o cauti tu e o pofta a oricariu om, caci Dumnezeu a facut pe om, barbat si femeie. Dar aceasta dragoste poate fi si o povara; pana si smeritul David si inteleptul Solomon au cazut din gratia lor din cauza acestui foc ce arde inima si intuneca ratiunea. Ce iti lipseste poate fi o binecuvantare si un mod in care Dumnezeu incearca sa te tina pe drumul smereniei si sti si tu ca ''o inima smerita Dumnezeu nu o va urgisi''. Cat despre faza cu calugaria nu stiu ce sa zic ... asigura-te ca esti cu inima in cer si picioarele pe pamant. In rest rabdare, detasare si cate o bere pe terasa ca vine vara si caldura :D |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cand unul din parinti ramane singur | Carine | Generalitati | 15 | 27.08.2011 18:52:52 |
SF.Maslu cu un singur preot? | anisoara | Generalitati | 10 | 12.07.2011 02:39:11 |
O singura turma si un singur pastor! | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 4 | 16.02.2011 12:10:51 |
Isus cu un singur ''i'' | Templier Knight | Generalitati | 63 | 12.12.2010 14:20:27 |
Unul singur vindecator - DOMNUL, MANTUITORUL | LapetiteMoc | Maslul | 0 | 05.05.2009 14:51:14 |
|