Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.04.2011, 01:05:35
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de caty_deea Vezi mesajul
Uneori nu am stare deloc,plang .Intr-adevar plang de frustrata ce sunt,pt ca am suferit de mica si chiar de cand merg la biserica.Eram naiva si unii oameni au profitat de asta si m.au ranit.Si acum imi plang de mila,pt anii de suferinta si pt nerealizarile mele
Foarte bine ca plangi.Plangi cat de mult si te vei elibera si vei simti usurarea.Ai starea asta seara, pentru ca atunci ramai singura cu tine.Peste zi esti ocupata cu diverse activitati iar seara nu ai incotro, trebuie sa admiti singuratatea.Dar nu esti singura, El este mereu cu tine.Vorbeste-I,cheama-L,povesteste-I Lui toata povestea ta..Iarasi si iarasi si iarasi..Nu se va plictisi niciodata si te va asculta mereu...
Reply With Quote
Vechi 01.04.2011, 20:13:04
caty_deea's Avatar
caty_deea caty_deea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.07.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Foarte bine ca plangi.Plangi cat de mult si te vei elibera si vei simti usurarea.Ai starea asta seara, pentru ca atunci ramai singura cu tine.Peste zi esti ocupata cu diverse activitati iar seara nu ai incotro, trebuie sa admiti singuratatea.Dar nu esti singura, El este mereu cu tine.Vorbeste-I,cheama-L,povesteste-I Lui toata povestea ta..Iarasi si iarasi si iarasi..Nu se va plictisi niciodata si te va asculta mereu...
Intr.adevar incerc sa imi ocup timpul cat mai mult ca sa nu raman singura cu gandurile pt ca incep sa ma intristez
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noaptea de Anul Nou parinteleiacob Spiritualitatea ortodoxa 15 03.01.2013 10:51:19
Noaptea nuntii Solveig Nunta 208 29.10.2011 00:47:41
Noaptea de Înviere Carmen FUNIERU Diverse Sarbatori 3 05.04.2010 15:40:34
Noaptea strigoilor... silverstar Generalitati 15 17.02.2010 17:24:50
In noaptea de Craciun C.tin Intamplari adevarate 5 02.01.2009 22:15:28