Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.04.2011, 09:16:11
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Am intrebat odata demult un calugar ce e bine sa se faca cu lucrurile suspecte din punctul de vedere descris de tine. Si mi-a spus ca se ard si se spurca (pe cenusa ramasa dupa ardere,se arunca urina celui care le arde).Tot calugarul respectiv mi-a spus ca se recomanda a nu se pune mana pe lucrurile care sunt suspecte. Se iau cu un bat, un cleste, o penseta, etc.
Variante asemanatoare am auzit si eu, dar nu din mediul monahal, ci de la mireni.
Am mai auzit ca se ard sau se arunca intr'o apa.

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Unui om unit cu Hristos, nu i se poate intampla nimic rau din astfel de gesturi.
Unirea cu Hristos trebuie sa fie insa una reala... foarte reala si puternica !
Crestinii numiti "de duminica", care tin mai mult la obiceiuri si la rusinea lumii, sa nu creada ca este de ajuns.

Cunosc un om care a patimit multe rele, desi tinea toate posturile, zilele de sarbatoare, se spovedea si se impartasea.
Avea insa ura fata de cateva persoane. Deci... o portita care a facut parca de prisos toata lucrarea sufleteasca.
A ingaduit Domnul poate spre o mai buna venire in fire, spre o vindecare a sufletului.

Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
despre vraji, farmece sadiy Generalitati 7 11.10.2011 11:49:26
despre farmece allexandraaa Generalitati 22 11.12.2010 13:44:39
Despre farmece si vrajitorie strajeru Secte si culte 0 26.11.2007 02:18:15
Despre vrajitorie ,farmece, astrologie cozia Generalitati 0 04.02.2007 22:40:42