Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.04.2011, 17:06:02
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Claudiu_Zel Vezi mesajul
uniunea noastra prin dragoste ( prietenie ), nu va trece neobservata de Domnul

Lasa simbolurile dumnezeesti sa treaca mai intai prin simturile omenesti: vazul ( icoane ), auzul ( cantari ), pipait ( ziduri ), gust ( painea si vinul ), miros ( tamaie ). Vei vedea ca atunci toate aceste simboluri vor lua o forma corecta si ordonata in inima ta

Ma duc pe mana acelor batranei care cu intelepciunea lor au coplesit orice minte iluminata.

daca suntem toti egali in fata lui Dumnezeu, e nebunie sa ma cred eu superior si sa cred ca posibilitatea mea de a putea atinge o meditatie launtrica se datoreaza propriilor mele puteri si ca nu am nevoie de aceste ''ferestre lumesti''.

cautati in smerenie raspunsurile
Claudiu, eu unul simt folos de la cum ai zis mai sus. Iti multumesc! :)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cuvântul întrupat (sau despre Sfintele icoane) DanielDG Dogmatica 0 18.12.2012 20:59:27
O mica intrebare despre icoane cred_cu_adevarat Generalitati 194 30.03.2011 21:35:16
Icoane inedite - Icoane bizantine cu psalti Lujootm Intrebari utilizatori 0 23.11.2010 19:11:55
intrebari despre icoane o_copila Pictura si Sculptura Bisericeasca 21 07.08.2008 20:45:17
Despre icoane alecsandru Pictura si Sculptura Bisericeasca 44 29.05.2008 10:58:01