Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Reguli in Biserica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.04.2011, 21:26:19
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Daca acea una singura e BO inseamna ca suntem de acord. Am si o nelamurire, pe forumul catolic ati scris ca sunteti catolic, ma bucur ca esti ortodox (daca e asa).
Nu stiu exact daca cei pe care ii numiti sunt farisei si de ce ar trebui sa-i judecam noi. Eu cred ca cine citeaza din sfinti da dovada de smerenie, pentru ca smerenia se arata prin fapte, nu se marturiseste. Cel ce citeaza sfintii spune ca nu e atat de mare ca ei sa isi spuna parerea proprie. Nu spune pararea mea e asta si chiar daca e in contradictie cu sfintii, a mea e mai buna.
Dar, desigur, poate sunt si din cei ce spui si tu.

Draga cata, ai uitat tu, dar poti sa verifici, la religie nu era scris nimic. Toti, insa, banuiau ca sunt ortodox pentru ca scriam Hristos si nu Cristos. Desigur, daca nu mi-au sters contul, ca nu am mai intrat de atunci, poti verifica daca tii la adevar. Cat priveste fariseul, da, nu toti care citeaza sunt farisei, ci aceia care citeaza FARA sa-nteleaga si fara sa faca ei intai ceea ce citeaza. E o mica, mare diferenta. Te-ai simtit vizat si pledezi prodomo. Nu, draga cata, despre tine am parere buna, fii linistit. Ai bun simt, esti elegant in exprimare si cred ca esti si smerit, nu contest.
Har, smerenie si jertfa de sine.

EDIT: am verificat eu, nu mi-au sters contul, la religie scrie crestin. Atat.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.

Last edited by MariS_; 10.04.2011 at 21:52:20.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pierdut intr-o lume mare .... Sniper Intamplari adevarate 12 24.08.2016 15:56:50
Religie catolica in scoala pentru un ortodox elcipo Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 16 26.09.2012 14:05:10
Un baiat ortodox si o fata catolica... leloup Generalitati 51 13.02.2012 17:24:15
Casatorie intre viitor preot ortodox si catolica? TNTman Nunta 34 25.02.2010 21:08:01