Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.04.2011, 08:34:58
Scotland The Brave
Guest

Implicit Pentr domnul doctor Anastasiu

Am venit special pentru dvs,ca sa aveti parte de un dialog si nu de un monolog.Desi,in mod normal,nu as accepta acest gen de sfaturi,pe acest ton usor ultimativ, cu privire la mantuirea mea de la cineva care inca se lupta pentru propria mantuire,fara sa stie daca propria lui viata il indreptateste sau nu sa se considere bun de a predica altora mantuirea pe care el inca nu a atins-o,chiar si in cadrul propriei sale confesiuni,am zis fiu politicos si sa va ascult punctul de vedere.Dupa aceea veti avea si raspunsul meu.

Mi-as fi dorit ca acesta discutie sa fi avut loc dupa Pasti,gandindu-ma ca in acesta perioada sunteti mai dedicat analizei starii propriului dvs suflet in vederea mantuirii decat substituirii Celui de Sus si judecarii altora,dar o putem avea si acum.Nu pot spune ca in acest moment exemplul dvs personal,in totala contradictie cu apelul ca in post omul sa se elibereze de patimi si sa se uite mai atent la el,ma convinge.Totusi consider ca oricine are dreptul sa-si spuna opinia si prin urmare va ascult cu ceea mai mare atentie.Va stau la dispozitie dupa ce va postati opinia.

Last edited by Scotland The Brave; 11.04.2011 at 08:57:39.
Reply With Quote

Tags
bioterapie, înșelare demonică

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor gheorghecoser23 Preotul 5 25.06.2008 17:01:23