![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragii mei,
Candva eram de acord cu avortul tot din motive asa zise medicale inspre binele mamei si al fatului sau pentru ca mama e prea tanara si nu se poate descurca si multe alte motive pe care le gasim atunci cand vrem cu adevarat pentru a ne incuraja. De o saptamana incoace simt in suflet multa deznadejde,furie ,mila ,neputinta .Nu am atatea cuvinte pentru a descrie ceea ce simt in totalitate.Sunt mii de intrebari pe care mi le pun si nu am raspuns... La PROTV s-a difuzat stirea despre micuta nascuta fara maini si fara picioare si pe deasupra si abandonata de catre parinti. Acesta a fost voia Domnului ca ea sa se nasca, dovada ca mama nu s-a mai prezentat la control din luna a patra mizand pe faptul ca primul copil s-a nascut perfect sanatos! Va spun sincer ca de de cand am auzit plang intr-una si imi pun fel de fel de intrebari.Cine o va strange in brate si ii va spune ca o iubeste?Cum va manca?cum se va imbraca?Cum se va apara?etc...Ma intreb de ce ingaduie Dumnezeu sa se chinuie asa?Apoi ma incurajez si sper ca pentru a avea un loc in Rai. Plang cand ma uit la micuta mea de 6 luni si cand imi dau seama cat de neajutorata.Apoi ma gandesc la acel suflet abandonat si mai presus de toate mutilat si ma cuprinde groaza.Ma rog Bunului Dumnezeu sa o protejeze si sa o lumineze astfel incat sa inteleaga ca EL este unica ei salvare si mantuire.Nu va pot exprima ce simt de o saptamana si cate intrebari imi pun zi de zi. A trebuit sa vad Nick Vujicic pentru a intelege ca orice este cu putinta pe lumea asta cu ajutorul lui Dumnezeu si cat de slaba este credinta mea pentru ca nu am raspunsuri. Celor care sunt de acord cu avortul le recomand sa vizioneze filmul "Strigatul mut" care demonstreaza ce inseamna cu adevarat un avort si sa nu mai mizeze ca embrionul nu simte. Eu cu ochii mei am asistat la avort .Am si facut avort stiind cata durere provoc si azi regret nespus de mult si mi-este groaza de ziua in care voi raspunde pentru aceste fapte.Nu aveam dreptul sa iau nici o viata.Aveau dreptul la Sfanta Taina a Botezului! In practica cand am vazut avortul va pot spune ca imi amintesc cu ochii in lacrimi cum scutura medicul de pe chiureta ba un piciorus, ba o mana ,capul...etc.Si atunci cum ne incurajam sa nu simte nimic?E drept ca sarcina era un pic avansata dar asta nu inseamna ca nu provocam aceeasi suferinta si unui asa zis "embrion".Uitandu-ma la copii mei si amintindu-mi de chiuretajele facute,incercand sa ma gandesc ce ar fi insemnat ca unii dintre ei sa treaca prin asa ceva imi dau seama ce monstru am fost!!!Nu mama MONSTRU!Ceea ce am ucis prin avort ar fi fost o minune asemenii celor doua pe care le am langa mine. In sfarsit nu va mai cautati scuze si nu-l lasati pe Necurat sa va indemne catre asa ceva. Dumnezeu nu ne lasa fara rost pe pamant dar viata ,este alegerea noastra cum vrem sa o traim! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 14:32:28 |
Despre avort... | amatyyy | Homosexualitatea | 173 | 23.09.2011 11:37:36 |
Solutie contra avort! | ladyanda | Generalitati | 44 | 24.12.2010 19:13:14 |
|