![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Intrebarile nu-si au rostul acum si noi nu suntem in masura sa-ti dam un raspuns in privinta asta. Poti sa te rogi pentru sufletul ei pentru ca altceva nu mai ai ce face.
Am avut o colega care a murit la 30 de ani , dar, in accident....ea a fost foarte credincioasa. Mama ei dupa ce a murit a inceput sa-l renege pe Dumnezeu si mai mult decat atat a umblat pe la diferite vrajitoare ca sa -i ghiceasca din ce cauza a murit fata ei. Povestea e lunga si nu are rost sa continui, oricum, ce pot sa-ti spun este ca mama ei nu s-a linistit nici acum si au trecut cativa ani de zile. Sunt constienta ca cel mai dureros lucru pe lumea asta este sa-ti ingropi copilul, Doamne fereste! insa sa-l renegi pe Dumnezeu si sa te departezi de el este cumplit nu ai nici o scuza pentru asta. Bunica mea Dumnezeu sa o ierte imi spunea :La necaz mare iti trebuie si minte multa! Ea a ramas vaduva de la 28 de ani a crescut singura 3 copii din care 2 au murit unul la 24 ani si celalalt la 18 ani dar NICIODATA nu l-a indepartat pe Dumnezeu. Doamne ajuta! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
intrebari... | victortiti89 | Din Noul Testament | 7 | 17.12.2011 17:39:11 |
Intrebari | sebastian1988 | Homosexualitatea | 7 | 01.06.2011 19:21:23 |
Intrebari | alexdu | Generalitati | 21 | 10.02.2011 09:11:24 |
intrebari | catalinabalhui | Nunta | 4 | 26.03.2009 19:38:37 |
|