![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu, ca om neindamanatic si zapacit, pus in postura de bucatar, realizez ca mancarea iese nesperat de comestibila daca se face semnul crucii atunci cand incepe prepararea, iar daca se insemneaza cu cruce si mancarea, cand e pusa pe foc, iese chiar gustoasa.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum este atat de clar ca asta ii lipsea mancarii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
I-am spus, cu scop ajutator (fiul meu are 5 ani), o poveste citita candva, despre un zidar crestin care facea semnul Sfintei Cruci asupra fiecarei caramizi pe care o potrivea in zidul pe care il ridica. Ei vezi, am incheiat eu, zidarul construieste astfel o casa mai durabila. La cutremur nu va mai cadea. Ba nu, tata, mi-a zis copilul, zidarul isi construieste casa in Cer. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eram cu mama in bucatarie si gateam. Dupa ceva timp, eu am inceput sa ma vait ca am obosit si ca dureaza prea mult. Nerabdarea asta a mea! Mama imi spune: 'orice lucru bun nu se face repede.' Atunci am inteles ca-i o regula general aplicabila tuturor momentelor in care eu sunt manata de aceasta patima a mea, pe care recunosc ca o am ![]() Domnul ne face sa intelegem, in bunatatea Lui, ne descopera din tainele Lui... |
|
|||
|
|||
![]()
De la bunica mea stiu: nu se fac aluaturi (fie coca sau pt clatite) in zilele de miercuri, vineri si duminica si-n zilele de sarbatoare.
Duminica nu se coase, nu se spala haine, nu se lucreaza. |
|
||||
|
||||
![]()
Asta mereu sa avem in minte ! E minimul ce ni se cere , pe langa participarea la Sfanta Liturghie . Doamne ajuta !
|
||||
|
||||
![]()
După învățătura bunicii, săp semnul crucii pe drob sau construiesc o cruce în relief pe aluatul pe care îl las la crescut. Și, înainte de orice treabă, indiferent dacă dau cu mătura sau repar ceva, zic "Doamne ajută" și îmi fac o cruce mare. Mai și uit uneori, recunosc...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe asta cu coca nu o stiam, dar o sa am ocazia sa o aplic, iar la capitolul inceput orice treaba cu semnul crucii stau cam prost! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
parintele Arsenie Boca spunea: dupa rugaciunea mesei sa facem trei sfinte cruci peste mincare.
parerea mea este ca noi chear de am minca o napolitana o ciocolata, prajitura la cofetarie sa ii dam o astfel de binecuvintare ca si pe liniile de fabricatie sunt tot felul de oameni si marfa trece din mina in mina pina la noi. Dumnezeu sa va ajute.Amin. Last edited by mihaila_alin; 15.04.2011 at 01:09:38. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Secretele UM 0110 | Decebal | Stiri, actualitati, anunturi | 8 | 01.12.2012 21:39:08 |
‚Intoarce-te si spune cat bine ti-a facut tie Dumnezeu’ | Ana-Maria N | Generalitati | 0 | 22.04.2012 11:04:14 |
Secretele cromozomului de grau... | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 1 | 15.04.2009 17:12:26 |
Visele mele | patinina34 | Generalitati | 20 | 15.02.2009 02:29:26 |
Banii McDonald’s ajung la homosexuali | Iustin32 | Generalitati | 44 | 21.07.2008 21:00:07 |
|