![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"@cristiboss 56
Peraiubitul meu frate sa nu ma judece Lumea gresit, eu sunt cel mai netrebnic si mai pacatos om de pe fata pàmIntului si nu sunt vrednic sa ridic ochi mei spre slavile ceresti ,Insa pentru dragostea ce o are Dumnezeu fata de mine si pentru ca El Imi da Putere sa razbat prin toate hatisurile si prin toate ispitele care vin ca sa Incerce dragostea si rabdarea mea . Fratiilor Derpt Maritori si Slavitori de Hristos nu lasati ca ura si mIndria sa biruie ca nu vom fi vrednici de plata pe care o da El celor ce lau ascultat si au Implinit poruncile Lui. Nu stiu de ma puteti crede dar va spun In fata Lui Hristos ca vor veni zile tare grele pe fata pamintului si ma rog ca Dumnezeu sa nu ne ajunga acele zile insa nu este dupa voia noastra si nici sa nu fie In veac amin ,. Sa nu fie In noi rautate si ura ca MINTUITORUL nostru este Dragoste si iubire. Cel ce spune ca iubeste pe Domnul IISUS HRISTOS iar pe un frate al sau uraste acelai un mincinos. Este drept sa ne mIhnim de greselile fratilor nostri si sai certam du duhul BlIndeti si al dragostei fratesti Insa nu sai BIRFIM sa vorbim cu ei fata In fata si sa nu cautam sai judecam noi. Bunul Dumnezeu sa va sfinteasca si sa va faca vase alese si placute Lui si sa reverse peste fratiile voastre a tuturor celor cel Iubiti pe El Darul Duhului Sau cel SfInt amin amin amin +++ +++ +++ +++ Slava Tatalui si Fiului si Sf. Duh amin |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din lumea animalelor! | UNNOOM | Teologie si Stiinta | 19 | 17.07.2014 23:07:04 |
Dumnezeu uraste? | Hector | Din Vechiul Testament | 120 | 13.04.2011 16:54:08 |
Lumea 100% ortodoxa | coralina | Generalitati | 103 | 10.10.2010 20:42:28 |
Despre ura.. Cum iertam celui ce ne uraste si e greseste | ionut12 | Generalitati | 0 | 28.09.2010 23:46:17 |
|