![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu imi vine sa cred ce am citit!!! Adica in mintea voastra sexul consensual intre doua persoane adulte este pe acelasi nivel cu violul unui copil? Asta din partea unor oameni care traiesc cu impresia de moralitate absoluta data de zeul lor.
Recunosc ca la inceput m-am enervat foarte tare pe logica voastra si pe gandirea tip inchizitie, dar mi-am dat seama ca e inutil. Este pur si simplu trist ca in ziua de azi mai exista oameni care gandesc atat de eronat. |
|
|||
|
|||
![]()
@AlinB
Eu am prezentat parerea mea. Nu pot sa echivalez homosexualitatea cu pedofilia. Asta o faceti voi exagerand in lipsa de argumente. Dpdv al consensului, homosexualitatea difera de pedofilie si consider ca nu e treaba mea sa ma bag in vietile oamenilor daca lor asa le place. Nu am inteles partea cu educatia. Nu vad legatura. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu in schimb echivalezi pedofilia cu botezul, in lipsa de argumente. Citat:
Faptul ca ai un sistem moral precar si ambiguu si esti indiferent fata de ce se intampla in jur ( o forma subtila de egoism si indiferenta) nu inseamna automat ca esti mai bun sau judeci lucrurile mai sanatos. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Bănuiesc că acești oameni au adunat multe frustrări în subconștient, au fost lipsiți de iubire, înțelegere, blândețe. Astfel ei se refugiază în revoltă. O mare faptă bună pentru ei ar fi ca atunci când îi vedem să nu le scuipăm în față, ci să-i tratăm ca pe niște oameni normali. Cum tratezi omul, așa îl ai, dacă-l iei de rău, îl vei avea rău, dacă-l iei de bun, îl vei avea bun.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta este parerea mea,se poate si sa gresesc,nu stiu cum este de "partea cealalta"!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca urmariti cat de departe a mers propaganda homosexuala in unele tari, trebuie sa constanti, din pacate, ca activistii lor nu sunt doar homosexuali ci teroristi sociali. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A vrut sa spuna ca daca tu compari violul cu botezul de ce nu si cu educatia? Ca si educatia tot fara consimtamantul tau o primesti(daca ai parinti care te iubesc):). Got it? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
castrarea pedofililor | miti29 | Generalitati | 108 | 19.07.2012 07:00:46 |
Vindecarea Homosexualilor | cozia | Homosexualitatea | 184 | 28.10.2009 23:53:13 |
anunt pt brasov | laurabv_21 | Muzica Bisericeasca | 0 | 07.03.2007 15:33:49 |
anunt catre oamenii din brasov | laurabv_21 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 27.02.2007 10:44:36 |
|