![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si as fi curios sa vad ce intelegi tu prin asta. milenii la rand oamenii au "tratat" homosexualitatea prin metode gen: bagatul tepei in fund. sper ca tu te-ai gandit la alte metode ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Poftim link catre o asociatie care se ocupa cu tratarea lor. Si culmea! Au si rezultate. 3. Pana in 1973 (cred, scuze daca data nu e exacta), in DSM homosexualitatea era listata ca afectiune tratabila! (Motivele pt care s-a renuntat.. presiunea comunitatii homosexuale + dorinta de disolutie a familiei traditionale). PS. Renunta la replici ad hominem ca poti mai mult. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ceea ce stiu, este ca sunt de acord cu viata lor sexuala (ma refer la homosexuali). desi, sincer, doar incercarea de a-mi imagina ce se intampla intre cei doi, imi provoaca greata, la propriu. sunt neutru in ce priveste manifestarile gen parada homosexualilor. dar nu mai mult. m-a scocat, de exemplu, actuala campanie de promovare chiar, prin care este prezentat un bebelus, pe manuta caruia sta scris: homosexual. nu cunosc foarte bine legile in domeniu, dar cred ca asta tine de penal. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu tine deloc de penal. Poate doar in Arabia Saudia sau in Iran.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca multi s-au scandalizat referitor la panoul ala fara sa il fi citit macar. Era un mesaj foarte clar: homosexualitatea nu e o alegere, e o chestie cu care te nasti.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=konijiro;362621
Era un mesaj foarte clar: homosexualitatea nu e o alegere, e o chestie cu care te nasti.[/QUOTE] Asta cam suna a predestinatie... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
castrarea pedofililor | miti29 | Generalitati | 108 | 19.07.2012 07:00:46 |
Vindecarea Homosexualilor | cozia | Homosexualitatea | 184 | 28.10.2009 23:53:13 |
anunt pt brasov | laurabv_21 | Muzica Bisericeasca | 0 | 07.03.2007 15:33:49 |
anunt catre oamenii din brasov | laurabv_21 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 27.02.2007 10:44:36 |
|