![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Juramantul facut e important si trebuia respectat, dar nu e vina ta intrucat nu tu ai incalcat fagaduinta. Esecurile tale ulterioare nu cred ca au legatura cu juramantul facut; gandesc ca juramantul a fost dezlegat in momentul in care baiatul s-a insurat. Dumnezeu nu este absurd si nu cred ca te "pedepseste" pentru asta, altceva trebuie sa fie. Totusi e bine sa nu facem juraminte.
Am auzit de situatii similare, cand cel care a incalcat juramantul ulterior s-a imbolnavit... E bine sa te spovedesti, sa te rogi si sa mai ai rabdare. Nu te va lasa Dumnezeu! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poti sa faci un juramant( desi nu e bine sa juri) ca nu mai bei, ca nu mai fumezi, ca nu-ti mai bati sotia, ca nu mai injuri, ca nu mai curvesti, etc, pentru ca acestea depind de liberul tau albitru, de vointa ta! Dar nu poti jura ca te mariti cu un barbat, cand poate Dumnezeu are alte planuri si cu el si cu tine!E o mare diferenta ! Nu stiu daca m-am facut inteleasa.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
multumesc pentru sfaturi! Din nefericire, nici macar saptamana trecuta in joia mare , cand m-am spovedit iar, nu mi-am amintit de juramantul facut la 15 ani
![]() intr-adevar, a fost o copilarie din partea noastra insa vreau sa merg la duhovnic iar si sa ii povestesc despre fapta mea de acum 20 de ani. Abia astept sa vad ce ma sfatuie sa fac...si daca imi va spune ca tb sa-mi citeasca de dezlegare. Last edited by Simona_da; 27.04.2011 at 22:09:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Jurând la 15 ani că ne vom căsători cu o anumită persoană, nu facem altceva decât să ne credem mai presus de EL ! Last edited by Melissa; 27.04.2011 at 22:15:27. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebare despre juramant | gmariusg | Generalitati | 13 | 31.01.2011 14:50:54 |
Juramant | grgsc_mrs | Generalitati | 12 | 07.08.2010 21:35:04 |
Despre juramant | strajeru | Secte si culte | 0 | 26.11.2007 01:36:37 |
juramant | alinuta | Calugarul | 13 | 12.08.2007 20:52:06 |
|