![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Păcat nu este în sine, dar e periculos, dacă nu ai o credință solidă. Și mai ales va fi periculos pentru copil, un părinte îi spune într-un fel, celălalt în alt fel și el ce să creadă?
|
|
|||
|
|||
![]()
Momentan nu este vorba de casatorie.Ceream informatia doar in cazul unei relatii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce relație vrei tu de fapt? O relație care nu are în vedere căsătoria, în cazul în care merge bine, e inutilă.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai bine te multumesti cu o relatie de prietenie.
|
||||
|
||||
![]()
Exact ! Tocmai de la aceste asa zise relatii "aprofundate " , apar cele mai mari ispite si caderi . Un caz concret s-a petrecut chiar cu cineva de aici , in urma cu un an , iar acum cu greu isi poate reveni , iar remuscarile sunt groaznice . Deci ochii mari , mintea treaza , si nu in ultimul rand ,credinta in suflet sa nu moara !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eu stiu un exemplu concrect...Tatel meu,cand era tanar a avut o prietena timp de doi ani,care era penticostala,si cand au inceput sa vorbeasca despre casatorie,ea nu vroia nicum sa renunte la religia ei,si sa se boteze,ea vroia sa treaca tata la religia ei,asa ca decat sa treaca tata la religia ei,mai bine a parasito si cu asta basta.O sa ajungi sa iti ceara asta mai ales ca el e baiatul,si apoi tu ce o sa faci?Mai ales ca dupa un timp de relatie,se schimba toate,si o sa iti fie mai greu sa il parasesti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma refer la o relatie de iubire bazata pe intelegere si respect.in principiu as vrea sa mearga atat de departe,dar momentan am doar 18 ani si stim cu totii ca nu se stie niciodata cine e alesul,asa am am decis sa nu ma nelinistesc momentan cu problema casatoriei.Iar daca va fi el alesul voi vorbi cu un preot la timpul respectiv sa ma indrume.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|