![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Exact , si tocmai de aceea este singurul "ateu " din lista mea !
|
||||
|
||||
![]()
multumesc :D
eu am credinta, sau necredinta mea. daca nu imi place ceva, acela este credinta proasta, sau prost inteleasa. ii prefer, de exemplu , pe protestanti in locul puciosilor. de ce? pentru ca cei din urma se pretind ortodocsi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
stiu bine ca nu reusesc decat uneori. dar incerc. ca sa revin la subiect. sa-mi spuna oricine unde am spus un neadevar despre visarionisti. este o provocare. tin sa mentionez ca cel mai nevisarionist dintre visarionisti este chiar cel ce a deschis acest subiect, geo.nektarios. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca va simtiti in stare sa fiti voi judecatorii si sa condamnai sau sa judecati ce este bun sau rau la cei pe care voi ii numiti "visarionisti" va doresc multe postari si cat mai multe intariri. Discerneti, cercetati, judecati, insa doar cu puterile si mintea voastra. Judecata cea dreapta si finala va fi insa doar a lui Dumnezeu.
Si acum, cu atatea intariri, dati-i drumul la proces!
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc si eu pentru calduroasa gazduire!
Florica: Ce ar fi fost daca nu judecai tu prima? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu v-as mai fi dat voua ocazia sa ma urmati. Asadar, daca eu am dat tonul, continuati!
|
|||
|
|||
![]()
Continuam si singuri ,multumim.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu pot sa raspund "cu placere" pentru ca iata, mi-am atras semenii la un mare pacat: judecarea . Pentru asta voi da socoteala. Asta este. Voi suporta consecintele.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Visarion Iugulescu | mihele_m | Intrebari utilizatori | 12 | 21.05.2014 12:12:17 |
Parintele Visarion | MIHAELA095 | Generalitati | 15 | 12.05.2014 17:11:12 |
Ierodiacon Visarion Iugulescu | ionutz_rYk | Mari Duhovnici si predicile lor | 484 | 01.12.2012 15:42:18 |
Visarion Iugulescu | vylyca84 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 01.06.2012 15:56:59 |
|