![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by catalin2; 01.05.2011 at 17:05:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Știu știu știu
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Momentul declarației solemne: http://www.youtube.com/watch?v=ImpiT...mbedded#at=129
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In primul rand ca ma adresam catolicilor. In al doilea rand, daca nu stiti, va explic, nicio problema: iertarea pacatelor este una, iar iertarea consecintelor pacatului este alta. Indulgenta plenara inseamna ca pentru pacatele spovedite in acea zi nu se va plati, aici sau in Purgator. Si va rog sa nu ne mentionati acum ca voi nu credeti in Purgator, pentru ca voi fi nevoita din nou sa spun ca nu ma adresam ortodocsilor, deci nu ma intereseaza catusi de putin ce cred ei despre Purgator sau nu, despre consecintele pacatului sau nu. Am explicat punctul de vedere catolic, singurul care pentru noi conteaza, iar asta n-o spun ca sa leze, ci pentru ca asa stau lucrurirle. |
|
|||
|
|||
![]()
O alta eschiva subtila a "maestrului" Mihnea Dragomir. De la incalcarile flagrante ale canoanelor catolice ale papei Ioan Paul II (ca sa nu mai vorbesc de cele ortodoxe) a deviat subtil subiectul spre Sfantul Stefan cel Mare. Un adevarat teolog catolic. (probabil iezuit, parerea mea).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
S-a inchinat la idoli, adica la tot felul de zei indieni, la unzeu cioplit intr-un stalp de lemn; sau la un moment dat a pus stauia lui Buda pe un altar catolic si s-a rugat in genunchi impreuna cu budistii (ceea ce e iarasi inchinare la idoli). A sarutat Coranul in care scrie o multime de hule la adresa lui Iisus Hristos si nu numai. A promovat invataturi noi de genul ca si mususlmanii se roaga lui Dumnezeu Tatal numai ca ii spun Alah. Etc. Mai vreti si altele? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ioan Paul Al II-lea | nsd | Biserica Romano-Catolica | 3 | 08.09.2015 20:01:17 |
Sa-l pomenim in rugaciuni pe Paul | cristiboss56 | Umanitare | 5 | 28.04.2010 21:45:03 |
Paul washer - sermon jam | cristian24 | Pocainta | 0 | 14.11.2009 11:39:14 |
Patriarhul Bartolomeu si Papa Ioan Paul a IIlea | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 5 | 22.06.2008 16:16:04 |
|