![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Parerea mea si mai ales temerea mea este ca indiferent daca omul ucis de ei este sau nu Bin Laden,aceasta este tot o miscare a liderilor americani si nu numai care ne pregatesc de altceva,iar acest altceva imi este sa nu se lase cu alte varsari de sange. Dar,este parerea mea,evident,de aceea am dorit sa citesc si altele si va multumesc pentru asta! :)
|
|||
|
|||
![]()
Sunt curios cum vor evolua lucrurile, daca vor aparea acum zeci de Osama in loc de unul.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]()
Omul asta n-a mai imbatranit de 10 ani?
Uitati-va la cele doua poze ca inclusiv ranjetul e acelasi...si mort si viu... Parul nu i-a incaruntit iar firele albe din barba sunt aceleasi ca acum 10 ani. Bine spunea parintele Arsenie Boca ca americanii astia sunt o natie pierduta. |
|
||||
|
||||
![]()
Imi place cum heaven pune intrebari din astea, cu incarcatura:
"Ce se ascunde in spatele 'uciderii liderului Al Qaeda'?" Pai de unde stii ca se ascunde ceva? Ba chiar mai pune si ghilimele, sa inteleaga lumea ca e o mascarada. Cat despre poza, e o facatura, agentiile de presa responsabile au retras-o deja.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|