![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si aici e adevarat dar trebuie sa intelegi asta si mai profund. Cine nu-L au pe Hristos in ei? Cei inconstienti ca Viata lor este Dumnezeu (Hristos). Ceea ce voi (conceptele religioase) afirmati ca se numeste diavolul - se refera la inconstienta spirituala. Inconstienta ca viata este Dumnezeu. Personificati astfel inconstienta cu un personaj: Diavolul. De asemenea, personificati constienta vieti cu alt personaj: Dumnezeu. Bin Laden si cei ce "nu-L au pe Hristos in ei", sunt de fapt cei inconstienti ca viata lor este Dumnezeu, o viata eterna indestructibila. Fiinta nemuritoare. Asadar mai aveti un pas, sa realizati ca totul tine de constiinta, si nu de concepte. Astfel se va elibera lumea asta de durere si suferinta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar mă tem că nu ești deschis unui dialog cu creștinii. Cred că e un dialog al surzilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nu mi-ai raspuns la intrebarea de mai sus |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Ca sa evitam pe viitor confuziile de termeni, ce intelegeti dvs prin "Hristos"? Cine este El pentru dvs? Si pe ce va sprijiniti afirmatiile?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Hristos este cel ce mi-a aratat ca eu sunt calea, adevarul si viata. El este arhetipul uman, ce mi-a aratat ca viata mea este eterna.
|
|
|||
|
|||
![]()
Iei părticele de adevăr și le transformi în adevăruri ale tale. Întorci chiar pe dos ceea ce a spus Hristos. De la Eu sunt Calea, Adevărul și Viața, în care accentul este pe El, Dumnezeu, tu ai ajuns să pui accentul pe tine, o creatură care fără el nu ești nimic?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ati omis sa mentionati de unde ati aflat ca hristos v-a spus ca dvs sunteti calea...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu e de ajuns sa respiri, sa existi ca sa-mi dovedesti ca Il traim pe acelasi Dumnezeu. Daca acest lucru ar fi fost adevarat, ar fi trimis Dumnezeu foc din cer si asupra jertfelor celor ce-i slujeau lui Baal, nu doar asupra jertfelor lui Ilie (e doar un exemplu). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Mantuirea | Tartaruga | Dogmatica | 413 | 11.09.2012 03:18:26 |
Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 22:39:15 |
|