![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deasemenea, v-as sugera ca sa vedeti si paiele din ochii dumneavoastra. Chiar vi se pare ca bisericile dumneavoastra sint pline? Cam citi credinciosi ortodocsi merg la biserica, duminica de duminica, slujba intreaga? Citi au mers de Paste la toata slujba, nu doar sa ia lumina? Din toti ortodocsii pe care ii cunosc (unii dintre ei ultraortodocsi), doar unul care face acest lucru. Mi se pare ca si noi si dumneavoastra sintem slujitori ai aceluiasi Domn. Si pamintul asta ar fi mai bun si daca noi am fi slujitori mai buni. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe langa cum presupunem ca va fi, am mai spus de cateva ori ca exista o profetie a Fer. Agatanghel, ca BC va reveni al ortodoxie (cel ptin o parte a ei), datorita unui papa. Mai spunea in acea profetie ca Germania va reveni la ortodoxie, deci ar putea fi actualul papa, care e neamt. Acum nu stiu cum e aceasta profetie, daca a fost bine interpretata, etc. In BC nu are cum sa se faca vreo unire de la Dumnezeu, doar cei cazuti din ortodoxie. In BC chiar si una din ultimele dogme, Neprihanita Zamislire a fost adoptata in urma unei false viziuni (inainte de Lourdes, care a confirmat-o). Sa speram ca acest papa va fi luminat de Dumnezeu si va reveni la El impreuna cu BC, dupa o pauza de 1000 de ani. S-au mai intamplat regasiri, de exemplu rasaritul si-a revenit din cateva erezii. Iar de curand BO din America au revenit in comuniune cu BOR si celelalte BO. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
-trecerea a treizecișiceva de episcopi anglicani la catolicism. -reducerea asperităților cu FSSPX (4 episcopi și un milion de credincioși) -proiect în lucru pentru o ofertă adresată luteranilor, în condiții asemănătoare celei adresate anglicanilor. -discuții asupra unei vizite papale în Rusia, la invitația actualului patriarh al BORu. Nu e prea mult, dar sunt lucruri care ne bucură.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Si la fel ca si in cazul multor altora dintre noi care nu am fost vrednici sa aflam de la bun inceput de dreapta credinta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cati episcopi anglicani sunt in total? Adica 30 e un numar semnificativ? Nu cred ca biserica anglicana a avut probleme in a le gasi inlocuitori. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu. Nu ca este cea mai buna alegere, dar este alegerea perfecta! Initial m-am apropiat de BC constrasa de circumstante, dar Dumnezeu lucreaza in multe feluri. Adica cineva se casatoreste cu o anumita persoana fiindca le uraste pe toate celelalte? Nu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In orice caz, nu cantiatea da calitatea. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ai fi avut o biserica ortodoxa in oras, dupa gustul tau, ai mai frecventat biserici romano-catolice? Te-ai mai fi gandit macar la eventualitatea unei convertiri la romano-catolicism? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
Viteza forumului | sophia | Reguli generale de utilizare a forumului | 4 | 02.08.2012 14:03:02 |
Papa: Dumnezeu s-a aflat in spain spatele Big Bang. Universul n-a aparut intamplator. | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 15 | 09.01.2011 17:42:36 |
Trapeza - locul unde hrana devine rugaciune | adrian35 | Intrebari utilizatori | 8 | 07.05.2010 18:36:35 |
|