![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Era vorba despre un citat dintr-un sfant ortodox, Cosma Etolianul, care indemna asa: "pe Papa sa-l blestemati", citat pe care un forumist l-a "bagat" in discutia despre convertirea lui Noesisaa.
Ori, noi plecam de la presupunerea ca un credincios ortodox trebuie sa asculte de ceea ce il invata sfintii Bisericii sale, si prin urmare trebuie sa-l blesteme pe Papa. Iar cine il blestema pe Papa ne blestema pe toti. Last edited by Erethorn; 08.05.2011 at 22:00:16. |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt greseli si gresli , dar cu asa ceva nu nejucam ! Te rog sa nu te tulburi Lucian , caci sunt sigur ca-si va repara "gresala " ! Fereasca Dumnezeu de gura sloboda , caci mult rau poate face !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie insa sa recunoastem ca asemenea citate nu fac bine dialogului intre Biserici. Eu sunt convins ca, daca ar fi sa caut printre teologii catolici ai ultimului mileniu, as gasi niscaiva exemple de iubire crestina gen "grecii schismatici, antihristi, etc....", pentru ca nimeni nu e ferit de greseala. Dar ce bine ar face sa vin cu asemenea citate ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
E OK
![]()
|
|||
|
|||
![]()
N-am ce sa arat, mai ales ca nu am zis ca l-ati dat dumneavoastra. Am zis "un forumist". Este vorba despre dobrin7m, daca nu ma inseala memoria.
Da, iata aici postarea: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=282 |
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur ca ganditi asa.
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumim pentru "Corectare " - e un iarta-ma indirect din partea voastra, adresat lui Lucian !
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 18:09:58 |
Puterea de a o lua de la capat | Alexa12 | Generalitati | 4 | 17.12.2012 16:48:18 |
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" | silverstar | Generalitati | 10 | 15.02.2012 12:12:40 |
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) | hydro314 | Generalitati | 0 | 13.02.2012 20:40:11 |
|