![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Hristos e la mijloc ,a spus-o chiar El. |
|
|
||||
|
||||
|
si eu un frate mai mare care a divortat si sincer mi se rupe inima sa-l vad singur, cu bautura in nas, fara servici, toata lumea ocolindu-l (inclusiv eu......pacatosul nu prea il mai sun si nici sustin) si judecandu-l.
Acum celalalt frate al meu, cel mijlociu imi spune sa-l las in pace, ca tot timpul bea si nu poti sa te intelegi cu el dar......... eu cred ca mai are o sansa de scapare. Eu am sotie si ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca o sa nasca peste 2 luni, dar parca tot nu sunt fericit complet cand stiu ca fratele meu este in necaz. Va rog din suflet sa nu divortati, ve-ti ramane singuri si va va fi greu. Sper sa va intelegeti asa cum eu si sotia mea ma inteleg. |
|
|
||||
|
||||
|
o singura cauza mare si lata :
-alegerea proasta si fara cap a partenerului !!! deci atentie aia care incepeti sa va legati la cap,cu cine o faceti ! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Trezvie, iti doresc, ca sa-ti dea Dumnezeu, intelepciune. Doamne ajuta! |
|
|
|||
|
|||
|
Dragoste cu sila nu se poate! Decat o viata chinuita in 2 mai bine o iei de la capat. Intotdeauna exista cineva care are nevoie de iubire! Marea drama e ca se divorteaza din motive materiale, lipsurile si neajunsurile isi pun amprenta. Saracia ucide si cele mai frumoase sentimente. Mai sunt si degenerati care divorteaza din desfranare, se satura de sotii (soti) si cauta placerile in alta parte.
Un om cu capul pe umeri depaseste si astfel de momente si ia viata de la capat. Parintii mei au avut o casnicie de toata jena. Cand eram student au divortat. Am intrebat-o pe mama de ce a suportat o casnicie oribila atatia ani? Raspunsul a fost:teama de a fi singura si pentru ca eu sa am o familie. Halal familie! Si tot singura e cum singura a fost si cand era casatorita! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
e mandrie sa nu fii prost ca bota,si sa deschizi ochii bine pe cine-ti bagi in casa si in familie ??? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
nu sunt, dar am avut ocazia sa fiu cu cine nu trebuia !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Imi spunea cineva ca, in ciuda unei alegeri gresite a partenerului/partenerei, daca cei doi sunt deja casatoriti, pot face in asa fel incat sa iasa un lucru bun din relatia lor. Sa zicem ca nu se iubesc asa cum sotii ar trebui sa faca, se cearta, nu se inteleg...daca fiecare lasa de la el gandindu-se la voia Domnului de a fi in pace cu toti oamenii, pot convietui linistit. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
fiecare trebuie sa-l respecte pe celalalt si sa-l ajute ! nu cred in egalitatea partenerilor,de aicea vine cearta,ca fiecare vrea apoi sa fie "mai egal" decat celalalt si intervine concurenta ! Foarte bine zice biblia si doctrina crestina, ca femeia trebuie sa fie supusa barbatului, iar acesta sa o ingrijeasca ca pe el insusi ! orice alta situatie familiala, moderna,in care partenerii se lupta intre ei, cred ca duce la neintelegeri si esec ! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Poate fi considerat pentru ea un pacat sau o fapta buna? | miti29 | Botezul | 4 | 17.12.2011 00:50:40 |
| SIDA - pedeapsa lui Dumnezeu pentru pacatul homosexualitatii | Diana67 | Homosexualitatea | 106 | 09.10.2011 00:10:57 |
| Sub ce forma se poate arata Dumnezeu? | florin.oltean75 | Generalitati | 27 | 03.05.2011 21:43:55 |
| Bisexualitatea poate fi considerat un pacat? | Sekhmet | Homosexualitatea | 63 | 16.08.2010 15:25:32 |
| Cutremurele sunt pedeapsa lui Dumnezeu? | sophia | Generalitati | 30 | 08.06.2010 23:32:25 |
|
|