Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.07.2007, 20:12:30
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Ce pot sa spun in citeva cuvinte despre mine, este ca ID-ul meu cristiboss56 mi la facut fimiu si il folosesc peste tot pe net. Nu imi place terminatia boss , pentru ca nu am fost niciodata-n viata boss. Asa mi la facut baiatul meu Alexandru si l-am lasat asa. Sint o fire vesela, copilareasca de multe ori cu toate ca au trecut multi,multi ani de la frumoasa si unica perioada a copilariei. Sint un visator si ma atasez foarte repede de cei cu care colaborez in mod direct. Cred in oameni si in prietenie, cu toate ca, am luat foarte multe lovituri sub centura. Sint temperamental, ma aprind cam repede, dar ma sting la fel de repede. Sint pripit in multe situatii , fapt ce cam imi dauneaza. Sint o fire patimasa, in general, iubesc frumosul ,deci si femeia, in situatia de fata sotia. Sint un om cu pacatele lui , cu plusurile si minusurile lui. De multe ori caut sa ma izolez de toate si de toti, cautind cu disperare linistea, tihna sufleteasca. Iubesc. Da , imi iubesc familia, florile, natura, animalele, muzica , tehnica, noutatile si am facut o pasiune pentru literatura si lectura cu tematica religioasa. Nu stiu ce am uitat, dar sigur am uitat ceva, ca sint de multe ori si cu capul in nori, adica zapacit. Va imbratisez pe toti ! P.Cristian Stefan
Reply With Quote
Vechi 05.07.2007, 20:37:03
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Implicit

Am citit cu mult drag marturisirile tuturor celor de pe forum. Mi-ar face placere sa va spun cateva cuvinte despre mine desi n-am fost si nu sant o persoana indrazneata, prefer sa stau mai deoparte, sa citesc, sa ascult parerile tuturor, simt ca as putea da si eu raspunsurile ce sunt date de voi dar fiind o fire sensibila, ma regasesc in multe ipostaze prezentate de unii dintre voi, am trecut prin multe greutati, nu vreau sa fiu luata peste picior pentru diverse afirmatii pe care le-as face ( la o postare facuta chiar la intrarea mea pe forum , cineva mi-a spus ca probabil sufar cu nervii.... nu, nervii inca nu m-au lasat si de 7 ani de cand m-am intors spre credinta, am nadejdea ca voi dobandi mai multa intelepciune, voi reusi sa fiu mai smerita, sa iert mai usor, sa fiu mai buna si sa ajut pe oricine este la necaz si-mi cere ajutor).Ma bucur ca l-am gasit pe bunul Dumnezeu si ca viata mea s-a schimbat radical in ultimii ani. Sunt pensionara la limita de varsta, sunt contabil autorizat , imi place contabilitatea,imi plac calatoriile, muzica religioasa, poezia, sunt sotie, mamica si bunica, nu ma mai intereseaza TV, vreau sa stau cat mai mult in preajma nepoteilor, vreau sa citesc cat mai mult, imi place sa merg la biserica si sa cant in cor .Imi place sa spun in fata ceea ce am pe suflet, in viata " am pierdut " mult din cauza asta . Imi pare rau ca inca nu reusesc sa nu mai repet greselile, pacatele pe care le-am spovedit odata, la urmatoarea spovedanie costientizez ca sunt o persoana slaba, nu rezist la ispitele ce apar in timpul postului, deci mai am de lucrat la capitolul : Sfanta Scriptura si Rugaciuni. DOAMNE AJUTA-MI, mie pacatoasa ! Cu deosebita stima, icamilin
Reply With Quote
Vechi 06.07.2007, 15:22:57
krabu krabu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.07.2006
Implicit

Salut.

Sunt casatorit. Am 34 de ani. Sunt crestin ortodox.
Am fost in copilarie un copil oarecum pracicant, mergeam cand mi se facea dor la slujbe de unul singur. Apoi dupa revolutie, dupa ce am vazut filmul Isus din Nazaret si cu "ajutorul" unui baptist/martor al lui Jehova mi`am pus cateva intrebari si am zis ca sunt ateu. Apoi la 18 ani am zis ca sunt agnostic. Si am ramas asa in afara Bisericii pana cand mi`a dat ingerul "o palma peste cap". Si apoi, cu ajutorul lui Dumnezeu, la pasii mei mici El a adaugat pasii Lui. Si incet incet incerc sa recuperez tot ce am pierdut in cca 20 de ani. Incer acum sa ajung la credinta si teama de Dumnezeu pe care o aveam in copilarie.

Din ce am trait eu, pot sa va spun ca "... Bun este Dumnezeu."

Reply With Quote
Vechi 08.07.2007, 13:30:06
silvimiha silvimiha is offline
Member

Data înregistrării: 12.04.2007
Implicit

Sunt o fire copilaroasa, sincera si usor pesimista! Imi plac mult copiii si animalele! Pe scurt,cam atat...
Tot ce am "realizat" in viata mea de pana acuma,e ca nu pot trai fara D-zeu,si acest "tot" este chiar TOTUL,este bucuria si nadejdea mea!
Multumesc!
Reply With Quote
Vechi 17.07.2007, 11:53:37
ilma ilma is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2007
Implicit

Salutare.Mi-am dat seama ca e extrem de greu sa vorbesti despre tine...Ce as putea spune la acest topic?Eu nu stiu cum sunt...Adica,am momente cand sunt fericita si optimista,dar ma cuprinde si o nostalgie de nedescris.Simt atingerea Domnului mereu si cred ca acest lucru ma ajuta sa lupt.Dar de multe ori ma intristez la gandul ca poate nu voi cunoaste mantuirea.Am o privire grava si o fata serioasa,dar numai cei ce ma cunosc stiu ca am si un pic de caldura in mine.Sunt visatoare,romantica si ft retrasa.Imi plac animalele,mai ales cainii si caii,natura si drumetiile.Sunt obsedata de curatenie,imi place albul si linistea.Urasc galagia,aglomeratia si orasele mari.
Sunt o fire foarte nervoasa si nehotarata.Deci mai am multe de pus la punct in viata-mi.
Cred ca Dumnezeu m-a binecuvantat prin familia pe care mi-a dat-o si prin adevarati prieteni.
Marturisesc ca El a intrat in viata mea si mi-a indreptat pasii spre Biserica,unde am intalnit "oamenii Lui".Eu eram mult prea preocupata de rock si alte lucruri daunatoare spiritului.Va multumesc!
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 19.07.2007, 17:12:41
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

buna ilma :)
Reply With Quote
Vechi 20.07.2007, 01:03:12
nicola06 nicola06 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.11.2006
Implicit

Nu prea postez pe forum.. si nu stiu cine o sa fie interesat de mica mea caracterizare :)... dar in fine...
Sunt o fire vesela in general, optimista,calma, cu zambetul pe buze, ( chiar daca uneori e doar o masca) si vad partea plina a paharului. Realizez ca toate problemele prin care Domnul a ingaduit sa trec, au avut un impact pozitiv asupra personalitatii mele si a legaturii cu El.
Ma inhiba putin persoanele pe care le consider superioare mie, prin inteligenta, frumusete, pozitie sociala, si asta imi displace. Regret ca nu port numele Sf Nicolae de ziua caruia m`am nascut, de asta am si ales ca nick Nicola :).
Recunosc ca am obsesia majoritatii fetelor, ma consider plinuta, dar nici nu am vointa de a face un pic de sport :), deci sunt lenesa.Ador dulciurile, si fructele...
Uneori sunt cam impulsiva, si ma enervez usor, dar imi revin repede... dar uneori e cam taziu.. dupa ce am facut agitatie prin casa.. :D:D,, sau am inceput un conflict...
De obicei realizez cand gresesc, si incerc sa revizuiesc treburile...
Reply With Quote
Vechi 21.07.2007, 20:26:27
Iustin44 Iustin44 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.06.2007
Implicit

Am 43 de ani, sunt casatorit, am 2 copii, Teologia dar nu sunt preot, imi place sa citesc f. mult Vietile Sfintilor si scrierile lor, mai ales Pr Porfirie, Pr. Paisie Aghioritul, Pr. Serafim Rose, Danion Vasile. Imi place sa cunosc cum lucreaza Dumnezeu prin Providenta Sa in viata diferitilor oameni pe care-i cunosc si sa-i ajut cu ce pot spre cunoasterea de sine si mantuire.
Reply With Quote
Vechi 22.07.2007, 13:15:25
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Implicit

sint o cresina ortodoxa dupa noul calendar. Am intrat pe acest forum accidental voind sa ascult si sa copiez in calculator CANONUL LUI ANDREI CRITEANUL si nereusind am crezut ca tre sa competez datele mele pt a putea face aceasta.Si asa m-am trezit pe forum .Dar eu acum STIU ca nimic nu este intimplator la DUMNEZEU ,nici ceea ce noi numim intimplator.
In trecutul meu a fost o perioada cindam uitat sa ma rog lui DUMNEZEUEU NECUNOSCIND IMPORTANTA RUGACIUNII.Nici carti nu erau pe vremea comunistilor religioase decit la cei care le mai aveau dinainte pe acasa de la inaintasii lor.prin lipsa rugaciunii am intrat automat sub influenta celui rau,caci si ideile si faptele fiind impregnate de egoismul specific pamintesc nu mi-au adus nimica bun.Dar nu uitam ,desi nu ma rugam si nu ceream ajutorul lui DUMNEZEU sa-i multumesc pt reusita la examene si in diverse probleme ale vietii. Deci motoul pe care l-am scris eu ca RECUNOSTINTA ESTE MEMORIA INIMII l-am testat pe propria-mi piele si poate ca el ,pe linga mila lui DUMNEZEU ,mi-a ajutat sa ma intorc la EL.[am fost criticata pt acest moto de GRIGORE.].
Am inceput sa impartasesc din putina mea experienta duhovniceasca pe care am dobindit-o din mila lui DUMNEZEU ,iar sfaturile date de mine celor care se indoiesc sau sint atei sint cele care mi-au ajutat mie sa ma apropii de Dumnezeu si sa cred ,sa-mi linistesc inima si sufletul.Am gresit oare!?
Dupa revolutie mi-am cumparat mai multe carti duhovnicesti pe carele-am citit ,dar si mai multe am de citit de acum inainte; cel mai mare impact au avut asupra mea SCRIERILE LUI MACARIE EGIPTEANUL,CARAREA IMPARATIEIde ARSENIE BOCA si IISUS HRISTOS IERI,AZI SI IN VECI-MISTAGOGIA de EPISCOP DANIIL STOENESCU.
DESI eu nu ajung nici la unghia degetului mic a foarte inteligentului PETRE TUTEA am sa citez ceva ce imi place foarte mult.PETRE TUTEA:"TREBUIE SA SPUN CA TOT CE GINDSC EU TEOLOGAL,NU E TEOLOGIE PROPRIUZISA.....EU NU AM PRETENTIA CA SINT TEOLOG.EU MA MISC,IN MASURA INCARE POT EU,TEOLOGAL,IN MASURA IN CARE EU POT SA INTELEG LUMEA DOGMELOR CARE E OPUSA LUMII NORMELOR.OMUL E GUVERNAT DE DOUA MORALE:DE MORALA DOGMELOR CARE E CRESTINA -ABSOLUTA SI MORALA NORMELOR ARE SINT CONSTRUITE PE PUTINATATEA SI IMPERFECTIUNEA OMULUI.DACA ADEARUL NU E RELEVAT INTELECTUL E NEPUTINCIOS,EL NU POATE SA-L DETERMINE"
DUMNEZEUsa ne ajute la toti sa ne folosim si din acest forum ;mie imi place sa citesc pareri competente si frumos exprimate[si de la Grigore].
Reply With Quote
Vechi 22.07.2007, 13:41:07
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

Mi-as dori sa fiu blanda,intelegatoare,dar nu sunt.sunt empatica,cu reminiscentele unui orgoliu candva f.puternic(eu credeam ca e demnitate),vesnic nepregatita si nemultumita de sine.Sper sa am timpul si ravna sa invat sa fiu o buna crestina(practicanta 100%).Inca imi plac spoielile acestei lumi:teatrul,cu care am cam cochetat,arta(pictura impresionista),mi-ar place sa calatoresc dar n-am cu ce,am facut tot felul de boacane(ce amai tare:am cochetat cu antroposofia candva vreo3-4 ani am fost f.patrunsa de scrierile masonului Steiner).In rest,nu prea am cu ce ma lauda si nici nu ma lauda nimeni.A! Am doi copilasi superbi si un sot f.simpatic,carismatic cu succes la matusi si mamaite , mai ceva ca Mircea Radu!
Reply With Quote
Răspunde