Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.05.2011, 10:49:18
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de victortiti89 Vezi mesajul
L-a trimis la o coafeza care avea darul sa ii ajute pe cei posedati si ea a vazut ca era ceva in neregula cu el si i-a zis ca il poate ajuta,dar trebuie sa creada in Dumnezeu.Apoi,i-a zis sa repete dupa ea o rugaciune.Si tanarul incerca,dar tot nu putea sa zica rugaciunea,i se blocau buzele sau ceva..si la un moment dat,a cazut in transa si a devenit posedat(in serial i s-au facut ochii negri complet) si a inceput sa urle tare si a dat scaunul in spate si a distrus cam tot prin frizerie,pana si-a dat seama femeia cu cine avea de aface.Si a luat o cruce si a zis ceva cuvinte in latina si apoi a tot zis ca il alunga in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh in timp ce il atingea cu crucea(in timpul asta,tanarul striga tare si se zbatea).Si s-a rezolvat cazul cu bine.
L-a trimis la o coafeză... și s-a rezolvat. Tare coafeza aia! :)

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
„Cu pace să ieșim”,„Întru numele Domnului” VladCat Sfanta Liturghie 4 07.01.2013 18:54:33
3 descoperiri ale fizicii cuantice, prin care si stiinta exclusiva se apropie de real sunsray Stiri, actualitati, anunturi 14 11.02.2012 00:58:57
Proiectul N.A.S.A. “Blue Beam”. Simularea holografica a venirii “Salvatorului” Noii O annajanette Generalitati 52 26.05.2011 00:46:16
Fenomene ce sfideaza stiinta heaven Generalitati 38 16.10.2009 19:14:21
Serial Sfintii Inchisorilor Cezarina Stiri, actualitati, anunturi 6 18.10.2007 16:24:48