![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Si totusi ce legatura are un proverb popular cu invatatura crestina?
Daca ne-am casatori cu cineva doar dupa ce il cunoastem f bine,eventual dupa consumarea sacilor de sare,am cadea in curvie-o viata traita in curvie doar pt aprofundarea cunoasterii celui de langa tine...?!?!? Parintii mai si exagereaza uneori in relatiile cu proprii copii,nimeni sub soare nu este indeajuns de bun pt copiii lor;isi pun copiii pe un pedestal astfel ca devin idoli pt ei. Masura in toate!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mam referit la faptul ca nici dupa ce am consumat acea sare nu ne cunoastem reciproc Intre noi . Vrajmasul omului sta si asteapta sa rabufneasca din adIncul nostru cu patimile trecutului si de cele mai multe ori chear si reuseste, pt ca noi nu ascultam pe Dumnezeu crezInd ca noi putem sa schimbam ceva In mesul lucrurilor. As mai adauga ca noi chear ne impotrivim vointei lui Dumnezeu . Nu spune si Biblia ca din greselile altora poti sa Inveti ceva bun??? Eu sunt sarman si lipsit Intelepciunea lui Dumnezeu si nu trbuie sa va luati dupa mine dar nu pot crede ca aceasta M A M A sa fie nebuna sa doreasca ficei ei raul, dincontra cred ca vrea sa o fereasca de rau sau de a experimenta ceva ce sa dovedit ca nu are veata lunga de catre alti care au cercetat si au scris aceste evenimente de comportament ale oamenilor patimasi care se stapInesc o perioada dar revin la deprinderile trecutului lor, si uni cu mai multa patima. Doamne Dumnezeule daruieste noua sa facem voia ta si sa plinim porucile tale amin amin amin +++ +++ +++ +++ S L A V I T sa fie D O M U L In veacul veacului amin |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt la servici si nu ma pot concentra la munca. Nu pot sa inteleg cat de tare i-am putut gresi incat sa-mi doreasca asa ceva. Ieri am vorbit cu ea la telefon (m-a sunat) si i-am spus ca oricat ar fi de suparata nu are dreptul sa ma blesteme. Ea sustine ca nu e asa, dar sa fiu sunata de neamuri si sa ma avertizeze sa nu fac copii..............e prea mult. Mi-e teama ca ajung s-o urasc. Ma rog incontinuu sa dispara acest sentiment........... Si ca o completare: nu mai vorbeste cu abolut nimeni pentru ca toti vin la nunta mea. Cu aceste blesteme i-a facut pe toti sa ma sustine. Nimeni nu mai poate sa inteleaga ce e cu ea si de ce ma uraste. |
|
||||
|
||||
![]()
Aceste blesteme dovedesc ca atitudinea ta de neascultare a ranit-o(mandrie) si subconstient iti doreste o situatie similara prin care si tu sa ai de suferit!Dinte pt dinte.
Numai o mama ar trebui sa stie prin ce ar trece o alta mama la moartea copilului ei...dar cum se intampla si altora,mandria este cea care ne intuneca constiinta si ne ucide iubirea! Pacat...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu trebuie sa sti mai bine cata DRAGOSTE simti pt copiii tai ,eu nu sunt parinte inca! Dar stiu ca oricate greseli am facut mama nu m-a renegat niciodata,nici nu si-a dorit sa nu ma mai vada,nu a avut atata mandrie pt propria persoana!M-a iubit cu tot cu greseli si cu parti negative,caci asa iubesti cu adevarat! Nu si-a dorit sa se mandreasca pe la cunostiinte cu ultimele mele realizari,si-a dorit doar sa-mi fie bine si uite ca binele asta al meu a sacrificat de multe ori binele ei!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rugati-va ca acel duh rau sa o paraseasca,sa nu o mai influenteze. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De cand am aceasta problema ma rog incontinuu si m-am apropiat de biserica. Poate ca tot raul inspre bine. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca reusiti in rugaciune,se poate ca si mama D-voastra sa se apropie de Dumnezeu mai mult.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi amintesc ca cel mai rau gand pe care l-am avut pentru un barbat care mi-a facut mult rau a fost " sa nu poata sa ma uite niciodata, sa-si aminteasca intotdeauna de mine si sa nu poata fi linistit din cauza asta...." :). Poate ca suna pueril pentru cineva de varsta mea, dar asta a fost cel mai rau gand pe care l-am avut. In rest..................si eu ca tot omul. De aia nu pot sa inteleg de unde atata ura si asta doar fiindca ma marit cu cine nu este ea de acord. |
|
|||
|
|||
![]()
A fi religios nu inseamna automat si a fi in ordine fata de Dumnezeu.Si eu sunt "religios" si fac in continuare pacate mai mici sau mai mari.
Problema noastra ,a "religiosilor" este sa fim din ce in ce mai buni,sa ne apropiem de sfintenie,si asta se face cu jertfa si rugaciune. A crede in Dumnezeu nu ne transforma in oameni desavarsiti,ci este un inceput in urcusul duhovnicesc. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se poate ierta un astfel de pacat ? | marianmarian | Generalitati | 22 | 05.10.2013 09:45:59 |
Poate mama participa la botezul propriului copil? | georgeval | Botezul | 50 | 17.05.2011 14:52:08 |
ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? | patinina34 | Generalitati | 135 | 30.06.2009 22:37:03 |
|