![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tamara, te rog frumos nu mai exagera.
tu, catolica fiind, ne spui noua ce consideram noi pacat... cik sapunul... :dozingoff: si mai sus spuneai "nu stii tu ce se intampla in biserica catolica"... dar tu stii ce se intampla la noi? (e o intrebare retorica, stiu raspunsul) dak ai deschis topicul doar k sa ne arati cat de "fanatici" suntem... multumim Tamara, de religie catolica |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu am deschis topicul ca sa va arat ca sunteti fanatici....doar sa vad cat de mult se exagereaza in ceea ce priveste ideea de pacat. am citit pe forum multe asfel de exagerari. imi cer scuze daca am jignit pe cineva. |
|
|||
|
|||
![]()
Draga Tamara!
In primul rand bun venit! E bine ca mergi la vecernie cu prietena ta dar trebuie sa mergi si la slujbele de dimineata si cele din zilele de sarbatoare ca sa poti sa spui ca stii ce se intampla in biserica ortodoxa. Apoi e nevoie sa ii mai citesti si pe Sfintii Parintii ca sa poti sa faci o astfel de afirmatie. Insa este de apreciat faptul ca fiind catolica mergi si la biserica ortodoxa. Din pacate multi dintre ortodocsi nu merg la slujbele savarsite in biserica catolica pt ca na se canta la orga si nu e acceasi solemnitate ca la noi si de aia suntetii dupa parerea unor indoctrinati eretici. Dar tu nu baga in seama asta! Treci pese! Oricum eu nu am inteles niciodata de ce se mai face acea saptamana de rugaciune pt unirea bisericilor care din cate stiu eu este in ianuarie. Poate asa ca sa ne aflam in treaba. Cat despre indreptarul de spovada.................. ala e facut asa pt cei care vor sa atinga perfectiunea si nu stiu cum. Sunt multe lucrurii absurde acolo. Pe caldura asta daca refuzii sapunul ca e pacat, o sa te refuze si pe tine societatea pt ca esti nespalat. Suna urat dar e realitate. Cam atat am eu de spus! Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tamara,
diferentele dinter ortodocsi si catolici nu vin de la modul cum ne imbracam , postim , ne ruga , ne impartasim etc ci sunt diferente de cca 1000 de ani de separare. Inainte de a reposta, tine minte ca si voi ati fost ca noi odata. Voi ziceti ca ati evoluat iar noi zicem ca am tinut la traditie. Voi sunteti moderni noi suntem traditionalisti. Iar acest lucru nu trebuie sa fie totusi o sursa de zavistie (de cearta). Unii sunt blonzi iar altii bruneti. Hai sa cautam ce ne uneste nu ce ne dezbina. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Diferentele de dogma sa le discute clericii....noi nu suntem in masura sa facem asta. Suntem oameni....aici se discuta de valorile crestine ....nu despre diferente de dogma. Lasa tema asta pentru persoane care au interese in acest sens. In plus...daca se vrea unirea bisericilor....cred ca ar trebui sa se inceapa cu o intelegere intre noi laicii. Nu poti sa arunci vorbe in vant asa de usor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna Ispita_Ta
Inca ceva....cred ca ar trebui sa iti schimbi motto-ul ...nu prea ti se potriveste... |
|
|||
|
|||
![]()
Ipocrizie este si faptul ca esti catolica si tii lectii despre cum ar trebui ortodocsi sa se imbrace etc.
Iar cat despre cearta sa stii ca ai inceput acest topic chiar cu zavistia. Si nu este frumos. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credinta | ioana_ema | Generalitati | 32 | 27.06.2013 15:14:27 |
credinta | daniel7 | Resurse ortodoxe on-line | 6 | 26.06.2008 23:52:09 |
ECUMENISM SI FANATISM | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 106 | 17.06.2008 23:54:23 |
credinta | dorinel78 | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 13.10.2007 23:29:02 |
|