Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.05.2011, 15:18:07
CarareaImparatiei's Avatar
CarareaImparatiei CarareaImparatiei is offline
Member

Data înregistrării: 01.09.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
Daunatoare sufletului sunt patimile si pacatele, partasia cu cel rau si ingerii lui cazuti.

De parintele Ilarion Argatu nu ati auzit?! Nu ati auzit/paritcipat la slujbe de exorcizare facute de catre acesta dupa randuiala ortodoxa crestina? Nu ati citit nici o carte scrisa de parinte?

Multe din minunile Mantuitorului au fost alungarea demonilor din oameni. Hristos a dat putere preotilor din Sfanta Sa Biserica sa "lege" si demonii, si sa dezlege pe oamenii legati de catre demoni in robia patimilor si a pacatelor.

Asadar sa luam aminte. Doamne ajuta.
Aveți dreptate, însă vizionarea acestui film nu duce decât la rătăcire. Faptul că se bazează pe ceva real, nu însemnă că este și adevărat. Nu numai că nu tragi folos văzând acest film, ba îți mai încarci și subconștientul cu urâciuni din astea. Este o lipsă de cumpătare și judecată dreaptă vizionarea acestei producții. Este făcut de niște oameni obișnuiți care nu am nimic în legătură cu ortodoxia. Dar nu vreau să vă impun părerea mea, doar mi-am expus-o și atât.
"Nimic nu urăște Dumnezeu atât de mult ca mândria. De aceea de la început Dumnezeu a făcut totul, ca să dezrădăcineze din sufletul omului acest păcat. De aceea am ajuns muritori, înconjurați de scârbe si de dureri [...] Așa e mândria. Nu numai că nu adaugă nimic bun vieții noastre, dar ne ia și ceea ce avem. Smerenia, dimpotrivă: nu numai că nu ne ia și ceea ce avem, dar ne adaugă și ceea ce nu avem" (Sf. Ioan Gură de Aur)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ritualul redus la inmormantarea sinucigasilor costel Slujba inmormantarii 10 23.05.2011 20:44:49
1 Aprilie 2011 andreicozia Generalitati 1 13.01.2011 23:30:06
Ritualul inmormântării la evrei cristiboss56 Slujba inmormantarii 5 30.06.2010 16:04:15
Ritualul impartasirii - Trupul si Sangele Domnului deodata? georgeval Impartasania (Taina Euharistiei) 14 12.08.2009 16:24:52