![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu l-am cunoscut pe parintele Visarion in viata dar am primit niste CD cu cateva predici care mi-au intrat in suflet si de aici a putut vedea mai mult pacatul care il faceam.Nu am gasit nimic deplasat in acele predici,ba chiar ajung la suflet,ptr ca parintele avea mare putere in cuvant.Nu sunt in nicio lucrare dar cand pot macar de 2 ori pe luna merg la mormantul dansului care este cel mai frumos din Cernica.Am fost sambata de parastas,adica 14 mai,vreti sa stiti cata lume a putut venii?oare toti care au venit acolo sunt eretici,toti preotii care au fost la inmormantarea dansului ca am vazut Cd au fost eretici?oare nu au venit cu binecuvantarea patriarhiei romane si inclusiv IPS Galaction care l-am auzind vorbind asa de frumos de IERODIACON VISARION.Nu va mai repedeti ca ulii aia sa vorbiti de rau un parinte care toata viata si-a dedicat-o ptr noi,oi ratacite sa ne aduca la mantuire.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Aha ... daca te intreb unde am mintit, inseamna ca iti pun nervii la incercare ...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Problemele nu le vei gasi in predici. Ele rezulta din modul de organizare a aceste"Lucrari". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Postat de tot-Laurentiu (de aici eu asa inteleg ca sunt un fel de "eretici"): Sunt 3 mari grupari rătăcite care se perindă din păcate prin B.O.R. de care fiecare ortodox ar trebui sa se ferească: 1. 2. "Visarioniștii" această denumire este un derivat de la numele ipodiaconului Visarion Iugulescu pe care aceștia îl idolatrizează și căruia au ajuns să-i aducă cinstire mai mult decât Lui Dumnezeu. Pot fi recunoscuți ușor după isteria exacerbată de care dau dovadă atunci când le este contrazisă orice învățătură visarionistă ce provine de la mentorul lor. Deasemenea au foarte multe apucături care nu au nici o legătură cu învățătura Sfinților Părinții și cu Tradiția Bisericii Ortodoxe cum ar fi cântatul în Biserică cu instrumente muzicale (tâlcuire greștă făcută de ei, precum sectarii, a versetului din Biblie (Ps.150 3-5). Oricine nu este de acord cu vreo învățătură visarionistă este penalizat în binecunoscutul stil "visarionist". 3. Deci eu repet: ori nu constientizezi ce citesti si ce scrii pe acest Forum, ori nu intelegi ce vorbim noi (desi, tind sa cred ca vorbim acelasi grai) ori, nu stiu....zi-ne tu a treia varianta. Si hai sa inchidem discutia aici pt ca batem apa in piua.Nu-ti convine frate, tine-ti ideile pt tine;nu te mai perpeli tu atat pentu "organizarea Lucrarii" si altele asemenea ca are Dumnezeu grija. Nu mai pune atat accent ca rastalmacim noi cuvintele cum vrem pt ca daca stau sa ma gandesc bine, cel care rastalmaceste vorbele esti chiar tu. Ti-am pus doua intrebari in postarile mele, si la niciuna nu mi-ai raspuns concret. Flecarii... |
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu,nu prea sunt familiarizata cu forumul acesta.Pot incarca cateva poze ca sa vada lumea cum arata un mormant -asa cum il numesc unii eretic?
"De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău și nu te uiți cu băgare de seamă la bârna din ochiul tău? … Fățarnicule, scoate întâi bârna din ochiul tău, și atunci vei vedea deslușit să scoți paiul din ochiul fratelui tău" (Mt 7, 1-5) E foarte greu să te abții de la a judeca pe alții - aceasta este o boală a societății în care trăim, și este una cancerigenă. Ceea ce crede cineva că e drept - este pentru altcineva nedrept - iar judecata Domnului nu este întotdeauna la fel cu dreptatea oamenilor. Ar fi ideal ca să gândim despre ceilalți că lucrează întotdeauna spre folosul nostru (deși chiar așa stau lucrurile noi nu am ajuns la măsura să ne dăm seama de acest lucru). Oamenii sunt în general supărăcioși - nu suportă jignirile - sau nedreptățirile (ceea ce cred ei că e nedreptate) - de aceea se răzvrătesc ușor și apare ura - care îngroapă Dragostea - îl răstignește iară și iară pe Iisus care lucuiește în inimă. Oameni buni,nu mai criticati voi pe parinti mai ales din auzite,ca mi-a zis mie cineva si ca asa este,cerceteaza,vezi faptele bune care le-a lasat in urma.Eu am o carte PAINE SI APA ptr suflet si pe cuvantul meu ca nu am gasit nimic rau in ea.Ce facem noi daca judecam pe altii?Ne alegem cu osanda,fiecare va platii la judecata de apoi dupa fappele sale,si tanar si batran si bogat si sarac si crestin si eretic.Asadar fratilor lasa-ti ce ati auzit,stiti parintele paisie Olaru avea o vorba,SA NU CREZII TOT CEEA CE AUZI ,SA NU FACI TOT CEEA CE POTI SI SA NU SPUI CEEA CE STII.Sa luam aminte.HRISTOS A INVIAT! Doamne Ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum depinde de cum ne definim termenii. Eu stiam ca "ratacit" nu este acelasi lucru cu "eretic". Din cate discutii am avut pe forum cu diversi visarionisti, am constatat ca majoritatea sunt un fel membri simpatizanti. Adica cei care vad doar formele externe de manifestare. Vai ce mormant frumos, ce de lume e in fiecare zi, ce predici frumoase, ce icoane, IPS Galaction i-a binecuvantat publicarea predicilor, etc ... cam atat. Despre interzicerea casatoriei, despre legitimatii (care asigurau evitarea vamilor vazduhului), despre epitropi si implicarea lor in viata personala si faliliara a membrilor, despre propovaduirea unei apocalipse iminente, despre profetiile facute, despre credinta mare in vise, despre zeciuiala luata de unii dintre epitropi, despre slugarirea unor membri de catre epitropi in scopuri personale, despre faptul ca intr-o biserica epitropul era mult mai tare decat preotul, despre cultul pentru pr Visarion ridicat aproape la nivel de idolatrie, despre ascultarea "la milimetru" ceruta de pr Visarion si de epitropi ... ma opresc aici. Daca ma mai gandesc, poate revin cu o continuare. In ultimii ani "Lucrarea" s-a cosmetizat mult. Conducatorii ei stiu ca nu mai au autoritatea parintelui, pentru a tine lumea adunata. Si atunci se adapteaza din mers. Se prea poate ca acum, unele lucruri sa nu se mai intample. Dar ce spun eu este adevarat 100%. Sunt multi oameni ce au facut parte din aceasta "Lucrare" si care pot confirma spusele mele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca ne-am fi luat mereu dupa vorbe precum cele citate de tine, probabil ca nici nu mai existam ca neam. |
|
||||
|
||||
![]()
Vorbesti prostii cu interzicerea casatoriilor,poti spune tu ca ti-a spun Parintele Visarion asa ceva?De ce te-as crede? eu nu am auzit asta nici macar din gura celor care l-au cunoscut.Total fals si defaimator.Nu sunt de acord cu tine,daca zici ca lucrarea s-a pierdut cum iti explici ca la parastasul de 3 ani a fost lume mai multa ca niciodata.Eu nu l-am cunoscut in viata,inca odata ma repet dar RUSINE sa le fie celor care au fost in lucrarea dansului ,au invatat dreapta credinta si acum arunca cu pietre.RUSINE!!!!!
Ai spus asa -Conducatorii ei stiu ca nu mai au autoritatea parintelui, pentru a tine lumea adunata Nu stiu cum sa pun cateva poze sa vezi ca lumea e mai adunata ca oricand Last edited by alinutza109; 19.05.2011 at 12:41:47. |
|
||||
|
||||
![]()
poze 15.05.2011 Cernica=mormantul parintelui Visarion Iugulescu
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Visarion Iugulescu | mihele_m | Intrebari utilizatori | 12 | 21.05.2014 12:12:17 |
Parintele Visarion | MIHAELA095 | Generalitati | 15 | 12.05.2014 17:11:12 |
Ierodiacon Visarion Iugulescu | geo.nektarios | Generalitati | 97 | 02.06.2012 16:26:27 |
Visarion Iugulescu | vylyca84 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 01.06.2012 15:56:59 |
|