Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.05.2011, 12:50:45
alinutza109's Avatar
alinutza109 alinutza109 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.07.2006
Implicit poze a 2 zi dupa parastasul de 3 ani

poze a 2 zi dupa parastasul de 3 ani
Attached Images
File Type: jpg P5151886.jpg (57,3 KB, 7 views)
File Type: jpg P5151920.jpg (93,4 KB, 5 views)
File Type: jpg P5151930.jpg (76,0 KB, 7 views)
File Type: jpg P5151904.jpg (81,3 KB, 8 views)
File Type: jpg P5151914.jpg (81,1 KB, 10 views)
Reply With Quote
Vechi 19.05.2011, 13:03:21
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alinutza109 Vezi mesajul
Vorbesti prostii cu interzicerea casatoriilor,poti spune tu ca ti-a spun Parintele Visarion asa ceva?De ce te-as crede? eu nu am auzit asta nici macar din gura celor care l-au cunoscut.Total fals si defaimator.Nu sunt de acord cu tine,daca zici ca lucrarea s-a pierdut cum iti explici ca la parastasul de 3 ani a fost lume mai multa ca niciodata.Eu nu l-am cunoscut in viata,inca odata ma repet dar RUSINE sa le fie celor care au fost in lucrarea dansului ,au invatat dreapta credinta si acum arunca cu pietre.RUSINE!!!!!
Ai spus asa -Conducatorii ei stiu ca nu mai au autoritatea parintelui, pentru a tine lumea adunata
Nu stiu cum sa pun cateva poze sa vezi ca lumea e mai adunata ca oricand
Asa cum spuneam, esti doar o simpatizanta. Nu cunosti nimic.
Nu am spus ca lucrarea s-a pierdut, asa am zis eu? Asta nu e rastalmacire?
Repet a mia oara. Toate aceste fapte apartin "Lucrarii" si conducatorilor ei, mai ales lor.
Pr Visarion NU ma conducea de mult. El oricum fusese izolat si nu mai primea decat vizitele anumitor membri. La parintele in vizita ajungeai mai greu decat la Presedinte in audienta. Asta daca nu aduceai vreun interes material. Am cunoscut pe propria piele asta.
Pr Visarion multi ani inainte sa moara, era cu putin mai mult decat o leguma.
Dansul depinzand in totalitate de cei din jurul sau. Asa ca el nu mai avea nici o autoritate asupra a ceea ce crease.
Asa ca nu ma mai acuzati ca-l denigrez pe parintele.

Repet: Actualii conducatori nu au autoritatea parintelui. Ei conduc manipuland puterea pe care o avea pr Visarion asupra oamenilor. Nu am spus ca s-a rupt lucrarea.
Nu s-a desfiintat, ca de rupt ... mereu s-au rupt bucati din ea.
Reply With Quote
Vechi 19.05.2011, 13:20:33
alinutza109's Avatar
Senior Member

Implicit

Conducatorii ei stiu ca nu mai au autoritatea parintelui, pentru a tine lumea adunata.
Eu i-am vazut la parstas mai multi ca niciodata,au venit mii de oameni,la ora 7 dimineta nu mai puteai intra in biserica.Daca incerci sa spui ca tu stii mai multe sau ai facut parte din lucrare si acum o deifaimezi mi-e mila de sufletul tau si osanda care o vei primi.Fiecare probabil a inteles ce a vrut din acesta lucrare.Am inteles ca parintele URA foarte mult pacatul si spunea lucrurile fiecaruia in fata poate si de aici si-a atras mai multe antipatii.dar te rog spune-mi daca stii mai multe,cine este dupa TP,despre cine vb cand spui CONDUCATORII EI?
Da,sunt un simpatizant,eu nu l-am cunoscut in viata si nici nu fac parte din lucrare dar nici nu admit ca unii ca tine care parintele Visarion a incercat sa-i duca la mantuire acum sa-i rasplatesca astfel munca.
Reply With Quote
Vechi 19.05.2011, 13:23:00
alinutza109's Avatar
Senior Member

Implicit

Ah si daca era o leguma cu mult inainte de a murii sincer ca un biet crestin te intreb te-ai rugat din inima ptr sanatatea dansului?asta din pura mea curiozitate
Reply With Quote
Vechi 19.05.2011, 13:25:18
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Conducatorii ei stiu ca nu mai au autoritatea parintelui, pentru a tine lumea adunata.
Eu i-am vazut la parstas mai multi ca niciodata,au venit mii de oameni,la ora 7 dimineta nu mai puteai intra in biserica.Daca incerci sa spui ca tu stii mai multe sau ai facut parte din lucrare si acum o deifaimezi mi-e mila de sufletul tau si osanda care o vei primi.Fiecare probabil a inteles ce a vrut din acesta lucrare.Am inteles ca parintele URA foarte mult pacatul si spunea lucrurile fiecaruia in fata poate si de aici si-a atras mai multe antipatii.dar te rog spune-mi daca stii mai multe,cine este dupa TP,despre cine vb cand spui CONDUCATORII EI?
Da,sunt un simpatizant,eu nu l-am cunoscut in viata si nici nu fac parte din lucrare dar nici nu admit ca unii ca tine care parintele Visarion a incercat sa-i duca la mantuire acum sa-i rasplatesca astfel munca.
Vorbesc despre Nuti, Costel, Gheorghita (actual pr Gherasim).

Eu cred ca tu ai atitudinea lui vsovivi, care zice ca nu este pucios, dar aproape ca face lucrare de apostolat in favoarea puciosilor.
Reply With Quote
Vechi 19.05.2011, 13:28:29
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Ah si daca era o leguma cu mult inainte de a murii sincer ca un biet crestin te intreb te-ai rugat din inima ptr sanatatea dansului?asta din pura mea curiozitate
Iti spun doar atat: DA!
Nu are sens sa detaliez.
Reply With Quote
Vechi 19.05.2011, 13:38:30
alinutza109's Avatar
Senior Member

Implicit

Nuti nu stiu cine e si nici Costel,dar Gheorghita cum ai spui tu,adica parintele Gherasim il cunosc si inca foarte bine ptr ca mergem la aceiasi biserica in Coamarnic.Doamne iarta-ma dar omul asta de cand il stiu doar blagosloveste pe toata lumea,nu mi s-a parut absolut nimic deplasat la dansul,doar fapte si vorbe bune.E clar acum,ca daca vb de rau pe cineva care acum chiar il cunosc si stiu ce poate sa faca ptr noi credinciosii numai fapte si lucruri bune,in tine zace o ura mocnita.Dumnezeu sa te lumineze si sa iti arate calea cea buna catre mantuire.Si cu asta PUNCT!!!!
Reply With Quote
Vechi 19.05.2011, 13:45:11
alinutza109's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de floricica Vezi mesajul
Domnul mai are o vorba: "nu va vindeti sufletele pe-un blid de linte"; blid de linte care este oferit de sectanti, de cei care abia leaga doua cu doua in romaneste.
Ereziile, abaterile de la disciplina Bisericii ortodoxe au decurs din neascultare.
Treaba cu ajutatul oamenilor este doar momela de suprafata cu care ii atrageti pe cei slabi in credinta, adica tocmai ce spuneam, isi vand sufletele pentru nimicuri pamantesti
Una peste alta, pe aici cauti oameni care au nevoie de ajutor?
Bine punctat si nici nu arunca margaritare la porci.Sunt de acord cu tine.O zi buna.Doamne Ajuta!
Reply With Quote
Vechi 19.05.2011, 14:19:26
claudiags claudiags is offline
Banned

Data înregistrării: 17.05.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Crede-ma ca stiu foarte bine despre ce vorbesc. Poate nu cunosti tu tot ...

Acum depinde de cum ne definim termenii. Eu stiam ca "ratacit" nu este acelasi lucru cu "eretic".

Din cate discutii am avut pe forum cu diversi visarionisti, am constatat ca majoritatea sunt un fel membri simpatizanti.
Adica cei care vad doar formele externe de manifestare.
Vai ce mormant frumos, ce de lume e in fiecare zi, ce predici frumoase, ce icoane, IPS Galaction i-a binecuvantat publicarea predicilor, etc ... cam atat.
Despre interzicerea casatoriei, despre legitimatii (care asigurau evitarea vamilor vazduhului), despre epitropi si implicarea lor in viata personala si faliliara a membrilor, despre propovaduirea unei apocalipse iminente, despre profetiile facute, despre credinta mare in vise, despre zeciuiala luata de unii dintre epitropi, despre slugarirea unor membri de catre epitropi in scopuri personale, despre faptul ca intr-o biserica epitropul era mult mai tare decat preotul, despre cultul pentru pr Visarion ridicat aproape la nivel de idolatrie, despre ascultarea "la milimetru" ceruta de pr Visarion si de epitropi ... ma opresc aici.
Daca ma mai gandesc, poate revin cu o continuare.

In ultimii ani "Lucrarea" s-a cosmetizat mult.
Si atunci se adapteaza din mers. Se prea poate ca acum, unele lucruri sa nu se mai intample.
Dar ce spun eu este adevarat 100%. Sunt multi oameni ce au facut parte din aceasta "Lucrare" si care pot confirma spusele mele.

Nu am cuvinte sa ma mai exprim....nu pot decat sa te compatimesc.De-asta ies tot felul de vorbe si de-asta am ajuns de rusine, din cauza unora ca tine cu minte putreda care n-au inteles nimic.Cei care au inteles cu adevarat ca dorinta de a ne mantui este aceea care ne tine uniti vor ramane mereu alaturi de parintele Visarion, pentru ca ei stiu ca ceea ce dansul ne-a invatat este credinta cea adevarata.Cei care nu mai sunt alaturi de parintele, sunt cei ca tine care nu au inteles adevaratul scop si carora li s-a urcat mandria la cap.Eu atat iti spun si tu stii foarte bine: ai grija ca vei da seama inaintea Lui Dumnezeu pentru ceea ce stii si pentru ceea ce faci.
Reply With Quote
Vechi 19.05.2011, 14:41:35
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de claudiags Vezi mesajul
Nu am cuvinte sa ma mai exprim....nu pot decat sa te compatimesc.De-asta ies tot felul de vorbe si de-asta am ajuns de rusine, din cauza unora ca tine cu minte putreda care n-au inteles nimic.Cei care au inteles cu adevarat ca dorinta de a ne mantui este aceea care ne tine uniti vor ramane mereu alaturi de parintele Visarion, pentru ca ei stiu ca ceea ce dansul ne-a invatat este credinta cea adevarata.Cei care nu mai sunt alaturi de parintele, sunt cei ca tine care nu au inteles adevaratul scop si carora li s-a urcat mandria la cap.Eu atat iti spun si tu stii foarte bine: ai grija ca vei da seama inaintea Lui Dumnezeu pentru ceea ce stii si pentru ceea ce faci.
Cred ca am avut dreptate, esti vsovivi 2.
Spui ca nu esti cu ei, ca esti doar o admiratoare, dar pana la urma afirmi ca stii foarte multe, din moment ce contrazici tot ce stiu.
Daca nu esti membra a lor, mai ales una cu vechime, de ce ma contrazici? De unde stii tu ca nu este adevarat?

PS: la fel ca toti visarionistii repeti obsesiv amenintarile cu Judecata.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Visarion Iugulescu mihele_m Intrebari utilizatori 12 21.05.2014 12:12:17
Parintele Visarion MIHAELA095 Generalitati 15 12.05.2014 17:11:12
Ierodiacon Visarion Iugulescu geo.nektarios Generalitati 97 02.06.2012 16:26:27
Visarion Iugulescu vylyca84 Stiri, actualitati, anunturi 10 01.06.2012 15:56:59