Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.05.2011, 07:27:50
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de xanixade Vezi mesajul
Si mie.
Dar descrierea de astfel de experiente, nu prea are rost, in a ilustra ceva anume. Intr-adevar personalitatea reactioneaza impotriva constrangerilor din vis. Si se incadreaza in ultima categorie de vise: de la diavol.
Acuma faptul ca tu reactionezi si incerci sa te rogi chiar si in vis, ilustreaza ca constiinta omului doarme, dar mai putin chiar si in timpul visului.
Descrierea de astfel de experiente nu are rost...nu vad care este problema?!?!
Sunt cumva offtopic??
Motivul adevarat pentru care sunt aici pe forum este sa invat si sa vb despre experientele mele,de altfel nici nu am cu cine vb despre religia ortodoxa in viata reala!
Sper ca intelegi...
Desi nu am nevoie sa ma justific in fata nimanui :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 20.05.2011 at 07:38:55.
Reply With Quote
Vechi 20.05.2011, 11:00:30
xanixade's Avatar
xanixade xanixade is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2011
Locație: Cluj-Napoca
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru xanixade
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Descrierea de astfel de experiente nu are rost...nu vad care este problema?!?!
Sunt cumva offtopic??
Motivul adevarat pentru care sunt aici pe forum este sa invat si sa vb despre experientele mele,de altfel nici nu am cu cine vb despre religia ortodoxa in viata reala!
Sper ca intelegi...
Desi nu am nevoie sa ma justific in fata nimanui :)
:)
Adevarul e ca nu stiu cat e de bine sa iti expui cosmarurile cuiva. Sau macar daca e bine. Avand in vedere ca nu au fost orice fel de cosmaruri, mai ales.
Asta a fost opinia mea.
Si nu, nu esti.
Cine are in viata reala? ( O chestie de asta ma face sa ma gandesc sa deschid un thread nou :D )
Normal. :D ( mersi ca ai luat in seama reply ul meu )

Toate bune.
Vechi 20.05.2011, 11:07:26
xanixade's Avatar
xanixade xanixade is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2011
Locație: Cluj-Napoca
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru xanixade
Implicit

Partea buna a acestor cosmaruri a fost faptul ca am inceput sa ma rog :D.
La inceput de atata frica, am inceput sa citesc cartile cu rugaciuni, sa citesc rugaciuni de seara... ca si atunci cand sa ma pun in pat nu puteam sa ma linistesc. Dar nu zic ca rugaciunile nu mi-au adus linistire. Ci dimpotriva, au consolidat o mica relatie cu Dumnezeu. La fel ca si aceste cosmaruri.
Dupa aceea, am inceput sa citesc carti cu sfinti, din Biblie, seara, inainte de culcare. Si asa, m-am linistit foarte tare, nici nu m-am mai temut de somn, de cosmaruri, de demoni.
Presupun ca astfel de lucruri chiar au un rol important :D in viata noastra chiar daca au fost urate.

Daca nu aveam astfel de cosmaruri, poate nici nu aveam nici un fel de tangenta cu religia.