![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa aibe mila de acest suflet si sa-i redea sanatatea trupeasca! |
|
||||
|
||||
![]()
Dramele unui parinte,sa-si vada copilul pe paturi de spital...
Ajuta-i Tu Doamne cu bunatatea Ta!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta-i sa - si revina!
|
|
||||
|
||||
![]()
sa-i ajute Dumnezeu sa se faca bine!
|
|||
|
|||
![]()
http://www.click.ro/actualitate/din_...180682027.html
![]() nu a fost sa fie ... ![]() este ingrozitor pentru un parinte sa ii moara copilul ... cat a suferit si Fecioara Maria vazandu-si Fiul pe cruce, murind ... sa ne pazeasca Dumnezeu pruncii ... Last edited by alt_inceput; 24.05.2011 at 10:56:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeule, nici macar nu stiu ca esti Tu, Celui carui ma rog si cer, dar daca esti acolo si daca la Tine e mila si bunatatea si iertarea, ajut'o pe aceasta fetita. Iarta'i pe parintii ei, pacatosii, si da'le voie, ca prin minunea de a'si recapata pruncul, sa'si intoarca iar inima spre Tine. Amin! Daca Dumnezeu e acolo si imi aude rugaciunea, sper sa mi'o accepte, asa pacatoasa si necredincioasa cum oi fi eu. Am sa ma gandesc la biata familie, atat de incercata! Te rog sa ne tii la curent, sa ne spui ce se intampla cu fetita. |
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate, Larisa nu a supravietuit. Dumnezeu sa o odihneasca si sa le dea mangaiere parintilor.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma doare foarte tare sa aud asta... Sper ca parintii ei sa isi gaseasca alinare...
|
|
|||
|
|||
![]()
Pt pacatele neamului mor copii pe capete ! Cred ca nu-i meritam !
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Serban Huidu in coma | redandrei90 | Generalitati | 68 | 04.01.2011 15:35:07 |
Tanara pictorita Carmen Grosu | victor_intaiul | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 0 | 02.12.2010 19:49:50 |
Parintele Iustin Parvu este in coma | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 08.05.2010 10:58:52 |
va rog ajutati o familie tanara de crestini | mariasimarta | Umanitare | 10 | 15.04.2010 15:00:10 |
|