Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.05.2011, 18:49:24
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de floricica Vezi mesajul
Mai ai un pic si o sa spui ca ii era frica preotului sa nu fie caterisit de catre visarionisti. Doamne, cum mai poi rabda asemenea nedreptati?
Nu-mi vine sa cred ca avem astfel de discutii aici, pe un forum unde oamenii vor sa invete sau sa se foloseasca de postarile celor mai induhovniciti.
Dar probabil, este si asta voia lui Dumnezeu. Iar Dumnezeu sigur nu vrea altceva decat Adevarul.
Te rog din suflet, fii sincer si corect pana la capat. Spune frate despre cine este vorba, nu pomeni numai numele care le vrei tu.Unii iti sunt dusmani iar altii iti sunt prieteni? Nu le faci nici un bine prietenilor cu atitudinea asta. Daca va puteti numi prieteni....
exact asta am si eu cand am plecat dintre ei: cum poti Doamne sa rabzi atatea nedreptati?

aceste discutii exista pentru ca din cand in cand vine cate un visarionist sa se laude cu ce a descoperit el.

mai bine imi vars sangele decat sa-i dau numele.
Reply With Quote
Vechi 20.05.2011, 18:53:43
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Nu vreau sa critic pe nimeni.Este ultimul lucru pe care as vrea sa-l fac in lumea asta. Dealtfel mi se pare ca am un dialog cat se poate de pasnic cu Dumitru. Deranjeaza tare?
Vai de mine, păcatele mele, cum să deranjeze? Doar că discuția este pe un forum PUBLIC, așa că orice se poate băga în seamă, cum bine vezi o fac. Vrei să nu te deranjeze cineva, există instituția mesajelor private.
Dialog pașnic? Hm... Atunci sunt curios ce înseamnă mai puțin pașnic.
Reply With Quote
Vechi 20.05.2011, 18:53:52
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Ce fel de smerenie e asta frate? De ce ii este frica ca i se iau oamenii? s-au terminat oamenii credinciosi din Bucuresti? este dependent de oamenii numiti "visarionisti"?
Doamne iarta-ma, cum vine sinceritatea asta?
Asta ne-a invatat parintele Visarion? Sa fim fatarnici? Sa avem o smerenie imbracata in minciuna? Ce interese urmarim? Stii foarte bine cat de aspru critica parintele interesele acestea pamantesti, ne-a spus clar si raspicat de atatea ori: tinta noastra sa fie mantuirea, privirea sa fie atintita numai in sus spre Cer. A fost foarte categoric cand a spus ca cei care au interese pamantesti....vor cam schiopata. Dureau si dor rau cuvintele acestea dar asa este.
Daca n-ai auzit de icoanele care au plans, intereseaza-te si mergi sa le vezi. Te asigur ca merita!
cu siguranta ca pr Visarion nu ne-a invatat asta.
dar actualii conducatori ai lucrarii, poate cu exceptia pr Gherasim, nu conduc cum a facut-o dansul.
cred ca in toate comentariile mele am incercat sa fac diferenta.
Reply With Quote
Vechi 20.05.2011, 19:01:05
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu vreau sa critic pe nimeni.Este ultimul lucru pe care as vrea sa-l fac in lumea asta. Dealtfel mi se pare ca am un dialog cat se poate de pasnic cu Dumitru. Deranjeaza tare?
dialogul asta tinde sa devina ceva gen m
Reply With Quote
Vechi 20.05.2011, 19:14:00
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Ii sarut dreapta parintelui, cad in genunchi si ii cer iertare ca unui preot si slujitor al lui Dumnezeu. Dar ca om, sa nu fie fatarnic! Adica una propavaduieste si alta destainuie prietenilor?
crede-ma ca daca s-ar afle de ce am zis, parinteleele ar fi in stare de orice act de cainta.
ar face orice ca sa nu fie despartit de amintirea pr Visarion.
Reply With Quote
Vechi 20.05.2011, 19:41:48
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
dialogul asta tinde sa devina ceva gen m
* gen maria.margareta vs. vsovivi (scuze, dar mi-a luat-o telefonul razna :D)
Reply With Quote
Vechi 20.05.2011, 20:24:54
floricica floricica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.04.2010
Locație: Intr-o tara binecuvantata de Dumnezeu
Implicit

Citat:
* gen maria.margareta vs. vsovivi (scuze, dar mi-a luat-o telefonul razna :D)
Tu recunoscandu-te ca fiind Mariamargareta? Eu nu ma recunosc a fi un vsovi si sincer nu ma intereseaza catusi de putin subiectul Pucioasa.
Vechi 20.05.2011, 20:29:06
alinutza109's Avatar
alinutza109 alinutza109 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.07.2006
Implicit

Aha,citesc si ma uimesc,pai parca ieri spuneai caunii conducatorii.dintre care fc partea si parintele Gherasim face si drege ,acum te-ai razgandit?te-a apucat remuscarile,chiar o sa-l sun pe parinte sa-i povestesc de tine poate isi aduce aminte de tine Dumitre draga,sunt curioasa ce o sa zica ca spui ca ai impartit 12 ani de lucrare si acum nu fc decat sa hulesti.Mai spui si de cele 2 icoane care au plans ca nu stii de ele,RUSINOS!!!Hai baga oodata legitimatia aia si nu o mai aburii atat ca deja m-am saturat de toata ura ta si mandria.
Reply With Quote
Vechi 20.05.2011, 20:29:11
Senior Member

Implicit

Citat:
crede-ma ca daca s-ar afle de ce am zis, parinteleele ar fi in stare de orice act de cainta.
ar face orice ca sa nu fie despartit de amintirea pr Visarion.

Esti convins ca nu va fi atentionat sa intre sa citeasca ce scrie pe aici?
Precum vezi, pagina este vizitata de cine nici nu te astepti.
Vechi 20.05.2011, 20:31:32
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Vai de mine, păcatele mele, cum să deranjeze? Doar că discuția este pe un forum PUBLIC, așa că orice se poate băga în seamă, cum bine vezi o fac. Vrei să nu te deranjeze cineva, există instituția mesajelor private.
Dialog pașnic? Hm... Atunci sunt curios ce înseamnă mai puțin pașnic.

Aveti dreptate intru totul. Suntem supusi greselii in orice moment. Iertati-ne prostia.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Visarion Iugulescu mihele_m Intrebari utilizatori 12 21.05.2014 12:12:17
Parintele Visarion MIHAELA095 Generalitati 15 12.05.2014 17:11:12
Ierodiacon Visarion Iugulescu geo.nektarios Generalitati 97 02.06.2012 16:26:27
Visarion Iugulescu vylyca84 Stiri, actualitati, anunturi 10 01.06.2012 15:56:59