![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
aceste discutii exista pentru ca din cand in cand vine cate un visarionist sa se laude cu ce a descoperit el. mai bine imi vars sangele decat sa-i dau numele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dialog pașnic? Hm... Atunci sunt curios ce înseamnă mai puțin pașnic.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar actualii conducatori ai lucrarii, poate cu exceptia pr Gherasim, nu conduc cum a facut-o dansul. cred ca in toate comentariile mele am incercat sa fac diferenta. |
|
||||
|
||||
![]()
dialogul asta tinde sa devina ceva gen m
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ar face orice ca sa nu fie despartit de amintirea pr Visarion. |
|
||||
|
||||
![]()
* gen maria.margareta vs. vsovivi (scuze, dar mi-a luat-o telefonul razna :D)
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu recunoscandu-te ca fiind Mariamargareta? Eu nu ma recunosc a fi un vsovi si sincer nu ma intereseaza catusi de putin subiectul Pucioasa.
|
||||
|
||||
![]()
Aha,citesc si ma uimesc,pai parca ieri spuneai caunii conducatorii.dintre care fc partea si parintele Gherasim face si drege ,acum te-ai razgandit?te-a apucat remuscarile,chiar o sa-l sun pe parinte sa-i povestesc de tine poate isi aduce aminte de tine Dumitre draga,sunt curioasa ce o sa zica ca spui ca ai impartit 12 ani de lucrare si acum nu fc decat sa hulesti.Mai spui si de cele 2 icoane care au plans ca nu stii de ele,RUSINOS!!!Hai baga oodata legitimatia aia si nu o mai aburii atat ca deja m-am saturat de toata ura ta si mandria.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Esti convins ca nu va fi atentionat sa intre sa citeasca ce scrie pe aici? Precum vezi, pagina este vizitata de cine nici nu te astepti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aveti dreptate intru totul. Suntem supusi greselii in orice moment. Iertati-ne prostia.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Visarion Iugulescu | mihele_m | Intrebari utilizatori | 12 | 21.05.2014 12:12:17 |
Parintele Visarion | MIHAELA095 | Generalitati | 15 | 12.05.2014 17:11:12 |
Ierodiacon Visarion Iugulescu | geo.nektarios | Generalitati | 97 | 02.06.2012 16:26:27 |
Visarion Iugulescu | vylyca84 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 01.06.2012 15:56:59 |
|