![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Va multumesc, Cornelia si Mirela, pentru acest text minunat, fie ca voi sa aveti soti care sa fie pe masura portretului sugerat de Parintele, iar noi barbatii sa luam aminte, sa punem la suflet vorbele bunului povatuitor. Slava lui Dumnezeu pentru toate!+
|
|
|
||||
|
||||
|
Extraordinar mesajul. Să luăm aminte...
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|
||||
|
||||
|
Slava Domnului. Foarte bun mesajul... insa consider ca este incomplet intrucat lipseste indemul pentru sotie, (deoarece in casatorie cei doi sunt una.)
:) Doamne ajuta. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Soțul ideal nu o strigă pe soție pe nume. După căsătorie, adevăratul nume la soției trebuie să fie doar „iubito”. |
|
|
||||
|
||||
|
Să sperăm că este pe drumul cel bun!
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Familia crestina | Bautar | Nunta | 103 | 06.04.2015 01:01:10 |
| Morala crestina vs morala atee | topcat | Generalitati | 575 | 27.01.2014 13:48:27 |
| Morala Crestina - importanta ei | iRoDiOn | Morala Crestina | 8 | 28.09.2011 01:45:33 |
| Morala ortodoxa - o morala a existentei, nu a legilor | NagyAttilaPuli | Intrebari utilizatori | 8 | 04.07.2010 19:44:22 |
| familia crestina | catalinabalhui | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 30.03.2009 22:07:21 |
|
|