![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ia uita-te la ce am postat ieri pe pagina 43 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dumitru, termina cu ampeniile. Ma intreb cat timp ti-a luat pana ai gasit varianta "legitimatiei" ? Inteleg ca nu ti-e frica de Dumnezeun dar totusi....incepi sa depasesti orice limita.
|
|||
|
|||
![]()
Asa este, nu am urmarit firul discutiei. Dar totusi, prin legitimatie ma asteptam sa gasesc o legitimatie in adevaratul sens al cuvantului :). Acelea sunt practic niste iconite pe care poti sa le porti in buzunar sau in portofel :). Hai s-o lasam balta ca-i mai bine si pentru noi, si pentru tine! Iti doresc numai bine!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu voi ati zis sa le postez? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intr-adevar, fara cuvinte! la asa ceva nu ma asteptam.
|
||||
|
||||
![]()
intrebati-l pe pr Gherasim, sau intrebativa epitropul despre aceste "legitimatii".
aproape de fiecare data cand m-am referit la ele am folosit ghilimelele. tocmai pentru ca nu este vorba de o legitimatie ca cele de serviciu. ma mira ca nu le recunosteti. inseamna ca sunteti mai noi in "Lucrare". |
|
|||
|
|||
![]() Asta numesti tu legitimatie? Ce om normal ar putea pretinde asa ceva? Nu ai gasit nimic altceva decat sa-ti bati joc de aceste iconite? O sa intreb si eu prietenul tau preot sa vad daca esti un om normal sau esti cu grave tulburari psihice.Pentru ca intreci orice limita...si nu numai a bunului simt
|
||||
|
||||
![]() Citat:
l-ai si identificat oe acest preot?! repet: ca limita?! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O sa intreb maine la Biserica, pe parintele daca vreo icoana ar putea reprezenta o legitimatie pentru trecerea vamilor. Care este diferenta intre primele doua si a treia iconita?
|
||||
|
||||
![]()
a treia am primit-o mai tarziu, cand deja incepuse sa se banalizeze. poate de aceea are akte icoace si alta dimensiune.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Visarion Iugulescu | mihele_m | Intrebari utilizatori | 12 | 21.05.2014 12:12:17 |
Parintele Visarion | MIHAELA095 | Generalitati | 15 | 12.05.2014 17:11:12 |
Ierodiacon Visarion Iugulescu | geo.nektarios | Generalitati | 97 | 02.06.2012 16:26:27 |
Visarion Iugulescu | vylyca84 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 01.06.2012 15:56:59 |
|