![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul sa te Binecuvinteze.Amin. |
|
||||
|
||||
![]()
but...
nebunii trăiesc liniștiți, asistați și tolerați, dar dacă ar fi să-și aleagă ei înșiși leaderii din Consiliul de Administrație al vreunui spital de psihiatrie ar fi OK?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Te rog nu o lua ca pe o insultă sau ca pe o ironie, dar poți, te rog să îmi scrii sau să mă trimiți la pasajul din biblie care interzice intrarea în biserică a cuiva, sub anumite condiții? Studiasem Biblia acu' ceva timp, dar nu îmi amintesc un astfel de amănunt. Poate e puțin off-topic, pentru că, sincer, nu mă interesează în mod deosebit soarta homosexualilor în raport cu biserica, ca instituție. E doar așa, pentru curiozitatea mea personală. Dacă nu ți-e cu supărare.
|
|
||||
|
||||
![]()
@Lilith
Parerea mea este ca daca vrei cu adevarat sa intelegi si sa te apropii de crestinism,aceasta o vei face intelegand viata,sensul,misiunea si rolul pe care Iisus le-a reprezentat aici pe Pamant. In rest,trebuie sa intelegi ca oamenii sunt de multe ori guvernati de teama,de orgolii,ca o practica religioasa nu semnifica musai si spiritualitate. Desigur,uneori avem nevoie de informatii,de ghizi,insa experienta spirituala este unica pentru fiecare dintre noi,personala,este ceva ce se traieste la nivel de spirit,iar spiritul stie sa filtreze autenticul de fals.Da-i voie lui sa fie principalul tau ghid in aceasta calatorie interioara... Fiecare are drumul sau aici,iar ceea ce doresti sa intelegi nu tine de domeniul rationalului,mintea galagioasa si neastamparata,hatisul gandurilor sunt de cele mai multe ori bariere in a ne lasa sa manifestam si sa percepem lumea si altfel,sa putem capata acea deschidere pe care ne-o dorim,sa ne dam voie sa traim si sa simtim cu adevarat,sa evoluam ca fiinte de lumina ce am fost creati. Este o vorba care mie imi place mult :"Stop existing and start living!" As putea adauga si: "Stop thinking (so much) and start feeling!" :)
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 23.05.2011 at 08:57:11. |
|
|||
|
|||
![]()
daca avatarul este chear chipul tau esti o femeie frumoasa caruia nu ii sta bine sa nu aiba si un suflet pe masura, iar faptul ca il ti pe Dumnezeu la usa inimi tale,tot bate si nu ii deschizi, ca-sa cinati impreuna cina tainica datatoare de viata,poate este o chestiune de timp.te rog nu irosii timpul degeaba viata-i scurta si plina de primejdii.deschide usa inimi tale larg si primeste-l pe Hristos Domnul, si viata iti vei traii in deplinatate.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
,,si chiar sa-i gaseasca o cale de intrare pana si in biserica, daca se poate.'', cuvantul ,,intrare'' are sens figurat. Anormalitatea (homosexualitatea) daca ar fi recunoscuta ca normalitate, ar insemna sa beneficieze de servicii religioase corespunzatoare. Dar atunci in ce s-ar transforma Biserica lui Hristos? Nu, fratilor, nu e de joaca. Pai, maine-poimaine ne trezim ca-i obliga pe preotii nostri sa-i mai si cunune religios pe homosexuali! Uraciunea pustiirii sa stea la locul ei si sa nu vina in bisericile noastre. Iar noi sa avem trezvie, caci vom da raspuns pentru fiecare sminteala pe care o semanam sau o acceptam. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru toti restul, da si pentru ca nu sunt crestini nu vor intelege si vor accepta niciodata altceva in afara de un sistem de valori relativ. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
atitudinea bisericii fata de violenta in familie | mihaela75 | Reguli in Biserica | 64 | 31.03.2014 06:24:19 |
Tiganii. Care este atitudinea noastra fata de ei? | romandragut | Generalitati | 291 | 20.12.2013 07:33:02 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|