![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Maine sper sa nu mai dau gres ! Doamne ajuta !
|
|
||||
|
||||
![]()
In biserica poti intra oricand, nu te da nimeni afara! Indrazneste si intra, oricat de tarziu ar fi! Poti da pomelnic, cu o lumanare aprinsa, unde vei scrie pe o coloana numele viilor, iar pe alta, cel al adormitilor, pentru a fi pomeniti la slujba. Suntem in comuniune cu cei adormiti, prin credinta in inviere si prin dragostea ce le-o purtam si ne poarta.
Roaga-te mai mult si fii tare!
|
|||
|
|||
![]()
In fiecare duminica ma trezesc cu gandul ca ma voi duce la biserica... apoi incerc sa ma conving ca am lucruri mai importante de facut. Reusesc acest lucru. Si mereu imi spun ca in ultimul ceas, vb aia ma voi duce. oare de ce trag de timp? de ce cred ca e prea tarziu, cand stiu ca a inceput slujba, si dupa slujba ma gandesc ca mai e o duminica peste 6zile.?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Numai ca asa e la inceput. Rusine, etc, numai sa nu te duci. Gandeste-te ca aici (undeva, la tara) sunt persoane care intra la 11 in biserica, chiar si mai tarziu, iar Liturghia se tine si o data la doua saptamani... Daca ele nu se rusineaza tu de ce sa te rusinezi?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
mai degraba, asa e firea "incepatorului".
stai linistit, si eu patesc de astea.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma gandesc mereu la ce zic ceilalti despre mine " Uite-l si pe asta a venit si el la biserica " Lumea ma caracterizeaza dupa felul cum ma imbrac. Nu sunt rocker , nu am cercei , tatuaje , etc ... sunt un copil normal , doar ca imi place sa ma imbrac larg .
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stai linistit, conteaza ce ai in suflet si Dumnezeu vede cel mai bine ce se afla in inima ta ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ce este diferit nu este acceptat , ceva de genul :)
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am nevoie de niste sfaturi!! | Calin21 | Preotul | 4 | 17.02.2011 15:32:09 |
As dori si eu niste sfaturi va rog ... | gringo | Stiri, actualitati, anunturi | 24 | 31.01.2011 10:36:13 |
Niste sfaturi,daca se poate | elena1974 | Generalitati | 57 | 03.10.2010 13:50:58 |
Niste carti.... | Simona-Marilena | Generalitati | 20 | 29.12.2009 14:48:05 |
Niste texte... | Lucifer-junior | Generalitati | 4 | 29.10.2007 23:16:57 |
|